Anđeoski tarot – Ravnoteža Arhanđela Zadkiel

Ravnoteža Arhanđela Zadkiel

Ova karta odgovara karti Umjerenost u tradicionalnom tarotu.

Značenja karte: Potreba za ravnotežom i umjerenosti. Suradnja i kompromis. Pričekajte. Imitirati.

Dodatna značenja: Održavanje umjerenim tempom. Suradnja i uklopljene ideje. Prikladnost, suzdržanost. Pronalaženje ravnoteže između akcije i kontemplacije. Čekanje na bolje vrijeme.

Objašnjenje karte: Anđeli vas upozoravaju protiv donošenja impulzivne odluke ili poteza upravo sada. Umjesto toga odvojite dio umjerenosti i ravnoteže u ovoj situaciji. Vi ćete doživjeti bolje rezultate kroz ponovno procjenjivanje trenutnih okolnosti i promjenom pristupa. Ako ste postupali impulzivno u prošlosti možete izliječiti i ispraviti stvari, a ako ste se pak odlučili na stvaranje dramatičnih promjena u životu onda ova karta vas tražiti da pristupite tim promjenama polako i metodično. Karta potiče rad u suradnji s drugima i sposobnost gledanja na stvari iz njihove točke gledišta. Suosjećanje i dobrota su tipke za uspješnu manifestaciju vaših snova. Oprost donosi ozdravljenje što omogućuje nove početke.

O Arhanđelu: Arhanđeo Zadkiel vam pomaže sjetiti tko ste u vrijeme svog istinskog duhovnog nasljeđa kao dijete Božje. Pozovite Zadkiel-a kada želite povećati vaše samopouzdanje i osjećaj vlastite vrijednosti i zaslužnosti.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.