Anđeoski tarot – Ego arhanđeo Jophiel

Ego arhanđeo Jophiel

Ova karta odgovara karti Vraga u tradicionalnom tarotu.

Značenja na karti: Lažni osjećaj zarobljavanje. Biti pretjerano usmjeren na materijalne stvari. Negativni ili strah zasnovanog na mislima.

Dodatna značenja karte: Odbijanje suočavanja s istinom, ili preuzimanja osobne odgovornost za situaciju. Ovisnosti. Iskušenja. Ovisnost. Prekomjerni dug.

Pojašnjenje karte: Anđeli žele da znali da vaš osjećaj zarobljavanja nije stvaran. Ova karta ukazuje na to da mnogi vaši osjećaji koje proizlaze iz tjeskobe nisu utemeljeni u stvarnosti. Dakle, dajte vaše strahove Bogu i anđelima i zatražite njihovu pomoć u usvajanju pozitivnije perspektive na ove situacije. Ova karta također pokazuje da ste usredotočeni se na materijalne stvari u životu. Nebo prihvaća da svatko ima fizičke potrebe. Međutim obratite pozornost na gomilanje imovine je izvan ravnoteže. Preispitati zašto želite steći ove stavke. Možda pokušavate popuniti emocionalnu prazninu, ipak materijalni predmeti bi mogli učiniti neke nove praznine. Ono čega ste stvarno željni je unutarnji mir kroz duhovni dio.

O Arhanđelu: Jophiel je arhanđeo koji nam pomaže doživjeti prekrasnim osjećaje i kao i vašu sposobnost da mislite prekrasnim mislima. Pozovite Jophiel-a svaki put kada trebate poticaj u tome kako se osjećate sami sa sobom, vašim životom ili svijetom.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.