Anđeoski tarot – Pravda – Arhanđel Rakel

Pravda – Arhanđel Rakel

Značenja na samoj karti: Fer i pravedne odluke. Učinite ono što znate da je ispravno. Budite spremni stajati iza vaših uvjerenja.

Dodatna značenja: Radite ono što je ispravno. Prihvaćanje odgovornosti za svoje postupke. Protivljenje nepravdi. Stajati na strani svojih uvjerenja. Davati ili prihvati ispriku.

Pojašnjenje karte: Kada u otvaranju dobijete ovu kartu to je zato što pokušavate donijeti odluke. Anđeli će vas voditi do mudrih i pažljivo razmotrenih odluka s pravičnosti proširena prema svima koji su uključeni uključujući i sebe. Ako ne možete biti objektivni u ovom predmetu, potražite nekoga tko može djelovati kao arbitar. Ova karta također znači da će odluka biti donesena u vašu korist. Ako ste trenutno u pravnom sporu on će biti pozitivan za vas. Karta pravde jednako tako sugerira da je važno temeljito pregledati pravne dokumente ili ugovore prije njihova potpisivanja.

O arhanđelu Rakel: Rakel je arhanđeo koji usklađivanjem izrađuje unutrašnjost odnosa i tko vam može pomoći u donošenju odluka koje uključuju druge ljude. Pozovite Rakel da bi unijeli mir između vas i drugih.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.