Anđeoski tarot – Kočija – Arhanđeo Metatron

Kočija – Arhanđeo Metatron

Značenja na samoj karti: Važna postignuća. Samodisciplina i snaga volje. Javna priznanja.

Dodatna značenja: Samodisciplina. Snaga vlastite volje. Veliki korak prema naprijed. Promocije i nagrade. Putovanja. Načini prijevoza. Vrste prometnih veza.

Pojašnjenje karte: Ova karta pokazuje da ste se uspješno uravnotežili u nedavno teškoj situaciji. Vašom sposobnosti da vidite obje strane, poduzmete mjere,i donesete odluke osvojili ste odobrenje poštovanje i zahvalnost. Dakle, uživajte u radosti onoga što ste postigli. Ostanite čvrsti i uzemljeni i budite jasni o tome što pokušavate postići. Važno je pokazati samokontrolu, odlučnost i spremnost da se ide naprijed u ovom trenutku. Kontrolirajte vježbom čvrstinu ali i ljubaznost prema drugim ljudima.

O Arhanđelu Metatronu: Arhanđeo Metatron može vam povećati motivaciju i razinu energije, tako da ostvarite svoje prioritete. Metatron koristi sveti geometrijski oblik pod nazivom „Merkaba“ ili „Metatronova kocka“ savijajući vrijeme koje vam omogućuje da odmah očitujete svoje snove u stvarnost.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.