Anđeoski tarot – Jedinstvo – Arhanđel Sandalfon

Jedinstvo – Arhanđel Sandalfon

U tradicionalnim tarot špilovima ovo je karta Papa

Značenja karte: Tradicionalni stavovi i postupci. Duhovni organizacije. Potražite mentora i prijatelje istomišljenike.

Dodatna značenja: Stručnjaci ili mentori. Traganje za smislom života. Imajući povjerenje u skupinu ljudi. Škole i duhovne institucije.

Pojašnjenje karte: Rad u grupama obogaćuje vas u ovom trenutku. Kada u otvaranju dobijete ovu kartu ona kazuje da je vrijeme za proširenje vašeg kruga prijatelja ili za pridruživanje grupi. Na primjer, vi možda želite upisati u školu ili postati dio duhovne organizacije. Također je optimalno vrijeme za sklapanje prijateljstava s novim ljudima koji imaju integritet i jak moralni kompas,ali i koji vas mogu razumjeti i poduprijeti. To je također vrijeme za postavljanje pitanja i pregleda bilo kakvih pravila, ograničenja ili uvjerenja koja su postavljene oko trenutne situacije Vaše ili tuđe, kako bi bili sigurni da su fer prema svima koji su uključeni. To se može podići sve prethodne blokove za manifestaciju vaših ciljeva.

O Arhanđelu: Sandalfon je arhanđeo koji donosi molitve od Zemlje ka Nebu. Pozovite ga kako bi povećali vaše povjerenje i svoju posvećenost prema svojim snovima i ciljevima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.