Anđeoski tarot – Car – Arhanđel Mihael

Car – Arhanđel Mihael

Značenja karte: Organizacija i logika. Struktura i disciplina. Vodstvo.

Dodatna značenja: Želja za uspjehom. Stabilnost. Donošenje mudrih odluka. Sigurnost. Vladine agencije. Provođenje zakona. Poštivanje drugih. Očinstvo.

Pojašnjenje karte: Sada je važno da njegujete logiku, disciplinu i red. Ova karta znači da, iako vaši snovi vrijede i zvuče još trebaju smjernice i organizaciju, tako da se mogu manifestirati ispravno. Stvorite detaljan plan na koji način ćete postupiti i zadržati autoritativno vlasništvo ali i kontrolu oko toga kako se taj plan realizira. Osjetite se pozvanim preuzeti vodeću ulogu u vašoj karijeri i bilo kojim projektima na kojima radite. Struktura i red su vaši prijatelji, prilikom prelaska s fazi pripreme u izvršenje svojih planova. Vjerujte u svoje sposobnosti da bude pozitivni i diplomatski lider. Organizirajte se tako da se može kretati učinkovito.

O Arhanđelu: Arhanđel Mihael je anđeo snage i zaštite koji nadgleda svačiju životnu svrhu. Pozovite Arhanđela Mihaela da vam da hrabrosti i snage kako bi mogli napraviti važne i nužne promjene u životu. On vam također može pomoći da zadržite fokus vaših logičnih misli koje izviru u Lijevoj strani vašeg mozga razvijajući se u kreativne projekte.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.