Ana Stanić

Ana Stanić je rođena 08. decembra 1975. godine u Nišu. Još kao mala se zanimala za muziku. Sa porodicom se sa samo 8 godina preselila u Beograd. Sa 10 godina na ekskurziji pevajući pesmu „Piši,piši mi“ od grupe Magazin je otkrila talenat vokalnih sposobnosti. Međutim ozbiljnije bavljenje muzikom je započela sa 17 godina kada je i upoznala Srđana koji joj je ponudio da postane član benda. Prvi nastup joj je bio u studentskom domu na Voždovcu, a sa grupom Moby Dick je objavila tri albuma. 1998. napušta grupu jer želi da radi na svojoj solo karijeri. Novi početak kruniše nastupom na Budvanskom festivalu sa pesmom „Molila sam anđele“ za koju je aranžman radio tada nepoznati i neafirmisani pevač Vlado Gerogiev. Iste godine objavljuje i svoj prvi album, a u svojoj karijeri je objavila ukupno 5 albuma, poslednji „Sudar“ 2008. godine.
Završila je FDU, smer filmsku i televizijsku produkciju. Takođe kao apsolvent fakulteta se 2001. godine našla u ulozi producenta filma „Apsolutnih sto“ koji je doživeo veliku popularnost. Udata je za Momčila Lavrnića, bivšeg košarkaša i suvlasnika lanca prodavnica obuće.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.