Amela Zuković

Amela Zuković, zvana Lili, je bosanska estradna umetnica rođena 18. novembra 1963. godine u Sarajevu. U rodnom gradu je završila osnovnu školu, dok se iz srednje saobraćajne ispisala zbog kafanskih tezgi koje je redovno posećivala. U detinjstvu je želela da postane učiteljica, ali život ju je odveo drugim putem. Od porodice ima sina Alisa koga smatra svojim najvećim uspehom i kome ne ume da kaže ne.

Za sebe kaže da je emotivna osoba koja skoro svakoga dana plače, ali je i temperamentna, pa je najbolje ne dirati je kada je ljuta. Svojom najvećom greškom smatra to što nije rodila više dece. Najčešću laž koju o sebi čuje je da ne znam da peva, ali vremenom su ti zlonamerni komentari prestali da je pogađaju. Priznaje da je svašta krala, od voća do ljubavi.

Dan ne bi mogla da zamisli bez cigareta, a noć bez gledanja televizije. Najviše novca troši na hranu i alkohol. Njena omiljena knjiga je „Tvrđava“ Meše Selimovića, a pevačica čije pesme najradije poručuje u kafani je Vida Pavlović. Omiljeni pevač sa kojim bi pristala i na snimanje eksplicitnih scena je Zdravko Čolić.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.