Alexandra Perović

Aleksandra Perović je sprska pop pevačica koja se pokazala uspešnom na mnogo područja. Osim što ume da peva Aleksandra je i asistent na fakultetu „Alfa“ za menadžment u sportu. Uspešna je osoba sa mnogim talentima. Aleksandra Perović je rođena 04. aprila 1978. godine u Beogradu. Nažalost kao dete nije imala srećno detinjstvo jer ju je napustio otac, a odrasla je sa majkom i bratom Andrejem koji je deset godina mlađi od pevačice. Aleksandra Perović je karijeru započela kao manekenka da bi posle toga počela da peva za slavnu grupu „Moby Dick“ u vreme kada ih je napustila pevačica Ana Stanić. Aleksandra je htela da ju publika prihvati što pre.

Za grupu je nastupala neko vreme, a onda je rešila da započne sa solo karijerom, a iako se spekulisalo o burnom razlazu sa članovima benda, Aleksandri je sa prvom pesmom pomogao upravo jedan od članova benda, Srđan sa kojim je nekoliko godina bila u vezi. Osim pevanjem i manekenstvom Aleksandra se bavila gimanstikom, klizanjem, modernim baletom i tenisom. Za „Moby Dick“ je snimila tri albuma, a 2007. godine je snimila prvi album kao solo pevačica. Takmičila se na mnogim festivalima u Vrnjačkoj Banji, na „Beoviziji“ i u Herceg Novom. Njene pesme su: „Noćas budi moj“, „Opijum“, „Zima mi je“, „Podstanar“, „Mogu sama“, „Nedelja“, „Pohvali me“…

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.