Ajs Nigrutin

Puno ime: Vladan Aksentijević
Godina rođenja: 12. avgust 1977.
Država: Srbija
Mesto: Beograd

Vladan Aksentijević, poznatiji kao Ajs Nigrutin ili Ajzak (Beograd, 12. avgust 1977) srpski je hip-hop muzičar. Član je grupe Bed kopi.

U pesmama Ajs Nigrutina često se pojavljuju gosti (Moskri, Mikri Maus,Menthol man, grupa Beogradski sindikat, Eufrat Kurajber, Bvana, Edo Maajka). Takođe, Ajs Nigrutin gostuje u njihovim pesmama. Bio je član 43zla i Mononukleoznih rođaka, a trenutno je član Bed kopija.

Broj 43 se često pominje u pesmama, čak i u naslovu albuma. Neki put se u tekstovima ili u intervjuima zajedno pojavljuju i brojke 43 i 23. One nisu povezane sa magijom i praznoverjem već sa činjenicom da je Ajs iz Koteža, a da odatle ka centru grada vozi gradska linija 43. Kada on i Timbe krenu kod Skaj Viklera, onda sa autobusa 43 presedaju na 23.

Učestvovao je u drugom VIP serijalu Veliki brat, marta 2008. godine.

U Nigrutinovim pesmama često ima i vulgarnosti; primer su Kinezi travestiti iz njegovog ranog perioda, a za koje govori da smrde, jedu govna i sl. te ih optužuje zbog nedovoljne muškosti, psuje i tera da se vrate u Kinu… Povodom ove pesme, Aksentijević je izjavio da „ne treba tome davati toliki značaj; ta smo se samo Mentol men i ja malo zajebavali; nisam rasista”.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.