Ada Grahović

Ada – Admira Grahović, rođena je 18.novembra u znaku škorpije, kao blizankinja s bratom, starijim 5 minuta. Često i sama ima običaj reći, da to što je rođena “naopako” tj. na noge, itekeko ima veze s mnogo situacija u njenom životu. Kao svestrano, hiperaktivno dijete, brzo je uočila i prihvatila osjećaj talentiranosti, jako izražene intuicije i samokritičnosti što joj je Često pomoglo kao vodič po životnim stazama.

U školskoj klupi, kao odličan đak, bila je uvijek i dobro društvo, s puno optimizma, humora i više umjetničkih crta, kaže rado je pomogala svojim kolegama. Po završetku gimnazije, upisuje Višu Ekonomsku školu u Bihaću i uporedo nakon mnoštva nagrada, za književna, slikarska djela i prvog aplauza, uplovljava u muzičke vode.

Osamostaljuje se i tu počinje pravo odrastanje i življenje od vlastitog rada. Zapošljava se i kao novinar i djeluje na tom polju oko 5 god. u prekidima. Ipak pjesma i muzika su ono što nikad nije prekidala i ostavljala.

Danas djevojka koja je bliža tridesetoj nego dvadesetoj, kaže ne žali ni zbog čeg, i umije da živi i osjeća život punim plućima. Iako 10 god je u ovom poslu kaže da se rado sjeća i početaka i ne stidi se ni jedne odrađene “tezge”, nekad zabavnjak a sad narodnjak, ne vuče paralele u muzičkim standardima već kao umjetnik, kantautor u muzici prepoznaje dobru i lošu pjesmu.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.