A kakva si ti devojka?

Najveće prokletstvo čoveka jeste što nikada ne može sebe da sagleda u potpunosti. Iako veruje da može, on je uvek previše subjektivan, pogotovo ako je žena. I još zaljubljena. Pročitajte koji su to tipični tipovi devojaka u vezama i pronađite sebi blizak tip. Jer ste, naravno, suviše subjektivni da prihvatite da potpuno pripadate tom tipu.

Samostalna”

Još jedna klasična devojka sa stavom meni-ne-treba-ljubav. Znači, nemam je, ne treba mi i ne želim je. I ne mogu da shvatim sve te ljigave parove što se vucaraju po ulicama i patetišu po Facebooku i svi se oni kao vole. U stvari, devojka koja često prokomentariše “Ma ne treba meni niko” ili “Nemam ja vremena za dečka, vezu i ta sranja”, a u pozadini urla glas “A kada ću ja naći nekog?”. S vremena na vreme, pojavi se neko, ali to uvek kratko traje i uvek nešto ne valja. Neretko zadovoljava svoj apetit vezama na jedno veče, ali i dalje hrani svoju maštu nadom da će naići onaj idealni. Kada se stvarno zaljubi i uđe u ozbiljniju vezu, pretvara se ili u Kul devojku ili, češće, u Ženu.

Žena

Ovaj tip devojke vrlo je jasno definisan i svi znamo po jednu Ženu. To je devojka koja je toliko sa svojim dečkom da je mogla da se uda već tri puta. I to ne mora da znači da su oni već godinama zajedno, nego da su stalno zajedno. Od početka veze ta ide kod njegovih na ručak, spava kod njega (prvo svako drugo veče da ne bude napadna(!), a kasnije svako), prenosi svoje stvari kod njega, samo sa njegovom sestrom ide u šoping, i nikada ne izlazi bez pristanka svog dečka i, naravno, ukoliko on nije odobrio njenu odevnu kombinaciju, ona ne izlazi. Znači, kratka bela haljina je no-no ako je dečko to rekao i ona se momentalno presvlači. Ona nema nijednu drugaricu, možda par poznanica i nekoliko odavno izgubljenih drugarica s kojima se više ne druži, jer nema vremena zbog dečka. Ukratko, to je devojka koja kada raskine, više nema život.

Kul devojka

San svakog muškarca. Ova devojka je njegova najbolja drugarica, a u isto vreme i najveća ljubavnica. Jednostavno, to je devojka koja je umerena, koja ima ista interesovanja kao i njen dečko, koja se sa njim viđa često, ali ne previše, čiji dečko zna da ga voli, ali ga ona ne davi i ne patetiše. Ona svog dečka razume, pa tako traži i razumevanje zauzvrat. Ona ne ljubomoriše i ona ne zavisi od svog dečka. Uklapa se u njegovo društvo, ali naravno, ima i svoje društvo, kao i karijeru i mnoga interesovanja. Njen dečko je veliki deo njenog života, ali ne i njegov centar.

Smaračica

Devojka koja nervira sve oko sebe. Ajde, razumljivo je da devojka priča o svom dečku često, ali ova devojka ne zaklapa. O čemu god da se priča, šta god da se dešava, ona će uspeti da preokrene celu priču i pretvori je u novu, gde je glavni lik, pa pogodite ko? Njen dečko, naravno. Niko ne zna kako je on podnosi, ali ostali vrlo teško. Često se iz nje rađa Žena ili obrnuto.

Opsednuta

Najgori tip devojke po dečka. I ovaj tip nikada ne možete u potpunosti da prepoznate. Iskreno, u svakoj devojci postoji bar mali deo Opsednute devojke. To je ona koja je uvek ljubomorna, koja svog dečka stalno proverava i prati. Ne daj Bože da ima šifru za Facebook svog dečka, jer ako ima, ona mu već zna ceo inboks napamet. Ona se ljuti ukoliko njen dečko ima drugarice, u težem slučaju čak i ako priča sa drugim devojkama. U početku ovo može biti simpatično (kako kome), ali posle nekog vremena dečko uglavnom pobegne glavom bez obzira.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.