5 u vezi s drugim brojevima

5 i 1
Brojevi 5 i 1 su prijateljski brojevi. Jedinica petici donosi sreću, skupe poklone i položaj u društvu, ali petica ne prihvata njen uticaj. Iako su petice uvek od pomoći i dobri prijatelji jedinicama kada je to potrebno, one na njih nikad ne utiču. Petica jedinici pomaže u postizanju položaja u društvu i sticanju bogatstva pomoću svojih veština smišljanja i sistematičnih metoda. No, kako su oba broja nezavisna po prirodi, muškarac jedinice ne uspeva da bude dobar suprug ženi broja 5. Medutim, žena s brojem 1 može biti dobra supruga muškarcu broja 5. U poslovima, jedinice nisu dobri partneri peticama, ali petice su dobri partneri svim brojevima, uključujući i jedinice. Na političkom i društvenom planu oba broja mogu vrlo uspesno da rade zajedno. Ovi brojevi čine korisnu kombinaciju i trebalo bi da se oslanjaju jedan na drugog.

5 i 2
Brojevi 5 i 2 su u neobičnom odnosu. Iako su dvojke neutralne prema peticama, ove nisu s njima u skladu. Oba broja su nestabilna i zato jedan drugom stvaraju probleme. Mogu da uživaju zajedno samo dok obavljaju neki glupi posao. Dvojke postaju veoma hirovite i izlažu peticama glupe zamisli. Dvojke ne smeju da odaberu 5 za datume sastanka, kućni broj, bankovni račun, telefonski broj ili broj dozvole, odnosno registarski broj. Dvojke privlače petice, ali fizička privlačnost se brzo gubi i veza se prekida. Petice, prema tome, ne bi trebalo da ulaze ni u posao niti u brak s dvojkama.

5 i 3
Brojem 3 vlada Jupiter, koji je neutralan prema Merkuru, gospodaru petica. Trojke imaju pozitivan uticaj na petice; oni zajedno stvaraju smeh i radost. Pomažu jedni drugima i uživaju zajedno. Muškarci trojke mogu da budu dobri životni partneri ženama petice. U poslovima petice imaju finansijske dobitke od petica, koje za uzvrat od njih nauče tajne proračuna i dobrog poslovanja.

5 i 4
Iako su 5 i 4 prijatelji, ne postaju idealni prijatelji. Nestalna priroda petica četvorkama stvara probleme. Nepovoljni su za prijateljstvo, brak ili poslovno partnerstvo, osim ako četvorka ima sudbinski broj 5.

5 i 5
Dve petice zajedno postaju moćne. Društvo dva jednaka broja obično je neplodno, ali ovo je izuzetak. Dosežu neočekivane visine u politici, umetnosti i poslovima. Ljudi s peticom kao duhovnim i sudbinskim brojem vrlo su upečatjivi, privlačni, mudri i lukavi, imaju snažnu ličnost, i muškarci i žene. Petice su dobre jedna za drugu u svakom pogledu, bilo to u prijateljstvu, poslovima ili braku. Isto tako treba da biraju broj 5 za datume važnih sastanaka i kućne brojeve.

5 i 6
Petice i šestice su obostrano prijatelji. Šestice su spore, a petice brze.Šestice će zauzdati brzi um petica i pomoći im u prevladavanju nemira. Šestice su korisne peticama u prijateljstVu, poslovima i braku. Petice služe šesticama kao dobri lekari ili terapeuti. Petice treba da biraju 6 za datum vaznih sastanaka i kućni broj.

5 i 7
Iako su brojevi 5 i 7 prijateljski, neće se dugo tako ponašati. Lako privuku jedno drugo. Petice nadahnjuju sedmice na mnoge načine, ali uvek u pogrešnom smeru. Kada su zajedno mogu da se bave štetnim i zlobnim zamislima, ali ne mogu jedno drugome biti od neke praktične pomoći. Sedmice ne daju peticama pozitivnu energiju i zato im nisu dobri prijatelji, poslovni partneri niti bračni drugovi. Kad su zivotni partneri, petice uvek okrivljuju sedmice za sve porodične probleme.

5 i 8
Osmicom viada Saturn, planeta neutralna prema Merkuru u prijateljstvu. Petice su ipak prijateljski raspoloženc prema osmicama. Međusobno nemaju problema ako su prijatelji. Ali, osmice naginju potcenjivanju petica, a one zato ne žele da saraduju sa njima otvorena srca. Zato bi petice trebalo da izbegavaju osmice u prijateljstvu, poslovima i svakom drugom opasnom riziku – posebno braku. Osim u slučaju kada same imaju 8 kao sudbinski broj, treba da izbegavaju osmicu i kao datum za važne sastanke i kućni broj.

5 i 9
Brojem 9 vlada Mars, Merkurov neprijatelj. Iako je Merkur, poput Saturna, u prijateljstvu neutralan prema Marsu, devetke će pomoći peticama u poslovima, finansijama ili u životu. Zajedno će stvoriti dobre vibracije zato što devetkama vlada Mars, vatren i vruć, a peticama Merkur koji je hladan i vlažan. Ovaj par suprotnosti zajedno vrlo dobro deluje. Devetka postaje strpljiv bračni drug peticama.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.