4 u vezi s drugim brojevima

4 i 1

4 i 1 su, astrološki, neprijatelji – suprotnosti u ovom svetu suprotnosti. Suprotni polovi se privlače i zajedno stvaraju potpuno novu treću silu. Zato su jedinice veoma dobre za četvorke. Jedinice imaju sreće i širok krug poznanika i prijatelja, dok se četvorke povlače u samoću. Njihovo prijateljstvo je korisno. I jedni i drugi su praktični, marljivi radnici i interesuje ih politika; vole promenu i u njoj mogu da postanu idealni partneri. Četvorke nemaju sreće u svom domu, ali im jedinice mogu doneti sreću. Četvorke prirodno privlače jedinice i mogu da im postanu dobri životni partneri. Kako su četvorke neodlučne, jedinice mogu da im pomognu na,tom području. U poslovnim odnosima jedinice su takode korisne četvorkama. Četvorkama se zato savetuje da potraze jedinice za sve vrste veza, za datum razgovora za novi posao ili za kućni broj. Četvorke posmatraju stvari iz ugla žrtve i neusiljene su. Ova nova perspektiva daje jedinicama dodatnu dimenziju. Četvorke se takođe obogaćuju dodatnom dimenzijom koju dobijaju od jedinica. Oba broja su od pomoći društvu i zajedno postaju sjaini pomagači ljudima.

4 i 2

Brojevi 4 i 2 su parni, ali su u astrologiji neprijateljski, jer četvorkom vlada Rahu, a dvojkom Mesec. Četvorke dvojkama stvaraju prepreke na putu i štete im u razvoju. Dvojke koje imaju 4 kao broj imena ili sudbinski broj pate zbog prepreka i poteškoća. Dvojke su preterano kapriciozne i osećajne, a četvorke bezobzirne. Ti brojevi su brojevi stalnih promena. Kod četvorki su promene nagle i neočekivane, što dvojkama stvara psihološke probleme. Zato četvorke ne bi trebalo da biraju dvojke za bračne ni poslovne partnere, ali kako im dvojke nisu štetne, mogu da ih biraju za prijatelje. Broj dva je dobar i za datum sastanka ili kućni broj.

4 i 3

Trojke su u odnosu na četvorke neutralne, a četvorke su trojkama neprijatelji. Kako su četvorke statične, a trojke dinamične, prijateljstvo trojki koristi četvorkama. Trojke daju dobre savete četvorkama, a ako ih ove poslušaju to će ih osnažiti. Ovo prijateljstvo pomaže četvorkama u napredovanju i razvoju. Trojka je prijateljski broj i univerzalni pomagač, pa njeno prijateljstvo, poslovno partnerstvo i slično pogoduje četvorkama. Žene broja 4 mogu za bračnog partnera da odaberu četvorku, ali to ne vredi i obratno. Zene trojke mogu da razumeju i da saosećaju sa problemima četvorki i mogu da im daju pozitivnu energiju za lečenje njihove sumnjičave prirode. Trojke isto tako mogu da spasu četvorke od samoće i obeshrabrenja, jer nadahnjuju ljude i imaju širok krug prijatelja.

4 i 4

Isti se polovi odbijaju i jednaki brojevi obično ne čine idealnu kombinaciju. Zato dve četvorke neće biti korisne jedna drugoj, iako neće ni naškoditi. Dvoje ljudi duhovnog broja 4 mogu da postanu dobri prijatelji, ali će zajedno postati jos tromiji, neaktivniji i statičniji. Iako ne mogu da budu idealni bračni ni poslovni partneri, niti prijatelji, mogu zajedno da prežive, obostrana sumnjičava narav stvara mnoge teškoce i ometa buduće planove. Za brak četvorke treba da biraju četvorke rodjene u nedelju tokom povoljnih razdoblja (između 21. marta i 28. aprila, kao i izmedu 10. juna i 20. avugsta). Sudbinski brojevi i brojevi imena tih dveju četvorki takode se moraju međusobno slagati. Četvorke mogu da odaberu 4 za datume sastanka i kućne brojeve.

4 i 5

Brojem 5 vlada Merkur koji petice čini nestalinm po naravi i vrlo zavisnim. Prijateljstva s njima nisu plodna za četvorke. Kako su petice detinjaste, a četvorke ne mogu da im pruže pažnju koju zahtevaju, prijateljstvo se polako gasi. Petice su dinamčne, ali im je potrebna tuđa energija, a četvorke je nemaju. Izmedu njih nema ružnih osećaja i mogu zajedno da preživljavaju, ali njihovo prijateljstvo nije obostrano korisno. Zato se četvorkama savetuje da biraju petice za datume sastanaka, kućne brojeve i usputna prijateljstva, ali da ne ulaze u brak ili poslovna partnerstva s njima.

4 i 6

Četvorke i šestice su u skladu. Šestice lako privuku četvorke, ali dugotrajna veza će četvorkama na kraju doneti nezadovoljstvo. Šestice kojima vlada Venera ne vole četvorke, jer su i same usporene i ponekad lenje. Ne mogu tako marljivo da rade kao četvorke. I jedni i drugi nepotrebno troše novac. Ako zajedno rade ne zarađuju dovoljno da isplate svoje troškove.Šestice su spore i nemaju postojanosti ni strpljenja, a četvorke su upravo suprotne – prebrze. Četvorke ne mogu da planiraju svoju budućnost zbog naglih i neočekivanih promena koje im se prilično često dogadaju u životu, pa kako šestice vole da planiraju stvari unapred, to stvara probleme u poslovnoj saradnji. I četvorke i šestice biće primorane nekoliko puta u životu da žive same. Ova kombinacija teško radi zajedno, ali kako je ranije pomenuto, šestice privlače četvorke koje uživaju u njihovom prijateljstvu. Šestice su uglavnom neverne i imaju polne veze van braka, a to četvorke teško podnose. Uz ovo, kako četvorke nisu obdarene dobrim porodičnim životom, njihov izbor šestica za životne partnere neće biti naročito skladan. Međutim, muškarac četvorka može da se oženi zenom šesticom ako je to potrebno i nekoliko godina uživa u sjajnom braku. Četvorke mogu da odaberu broj 6 za datume sastanaka i kućne brojeve.

4 i 7

Sedmice i četvorke su dve strane iste energije. Brojem 7 vlada Ketu – zmajev rep ili južna poluplaneta Meseca. Rahu, koji vlada četvorkama, poznat je kao zmajeva glava ilj severni pol Meseca. Razdvaja ih ugao od-180° i zato na stvari gledaju iz potpuno suprotnih perspektiva. Četvorke su nasilne, a se-mice pasivne. Astrološki su one prijatelji. Kako telo radi za glavu, tako sedmice rade za četvorke i mogu na njih da troše energiju, a da se zbog toga ne osećaju loše. Sedmice su dobri prijatelji, poslovni partneri i životni partneri za četvorke. Veza će biti još pogodnija ako je žena sedmica, a muškarac četvorka. Poslovi će se dobro odvijati ako sedmica ulaže novac, a četvorka praktično deluje. Oni dopunjuju jedno drugo, ali glava vlada telom.

4 i 8

Osmica je tih, smirujući i miroljubiv broj za četvorku. Oba broja su parna i zato statična. Međutim, kako je četvorka aktivni broj, kombinacija s osmicom neće joj doneti tromost ni pasivnost. Oba broja krše zakone, slobodnog su vladanja i buntovni. Oba broja pomažu siromašnima i onima koji pate. Ako ih interesuje politika, stvoriće jaku opozicijsku bazu i boriti se za ljudska prava i slobodu. Osmice su dobre četvorkama za prijateljstvo, poslovna i bračna partnerstva, a veza će biti uspešnija ako je osmica muškarac, a četvorka žena. Dok osmica osigurava osnovnu sigurnost, četvorka može da razvija sopstvene vrline. Osmica je snažan broj i njeni pripadnici stiču materijalno bogatstvo i uspeh u drugoj polovini života.Četvorke su uspešne samo u drugoj polovini svog života. Na početku se oba broja susreću s protivljenjem, teškocama, zastojima i velikim naporima, ali se njihov život u drugoj polovini popravlja. Četvorkama se savetuje da odaberu osam za broj imena, datum posebno važnih poslovnih sastanaka ili kućni broj kako bi izbegli poteškoće i zastoje.

4 i 9

Brojem 9 vlada Mars, neprijatelj broja 4. Devetka je društvene naravi, dok je četvorka to mnogo manje. Njihovo prijateljstvo pogoduje četvorki. Devetke su poštene i marljive, ali borci po naravi; četvorke su neprijatelji devetkama i vrlo su izdržljive. Devetke su toliko jake da na izazove i kritike četvorki ne reaguju. Četvorke bodre devetke na još veću aktivnost, sto njima pomaže da razviju sopstvene stvaralačke sposobnosti.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.