4 pokazatelja da vam krema za lice (više) ne odgovara

Alfa i omega dekorativne kozmetike svakako je krema za lice. Od hidratacije kože do raznih inovacija koje našem licu vraćaju sjaj, elastičnost i pružaju anti-aging djelovanje, ove mazalice važan su dio naše svakodnevne beauty rutine.

Uz to, krema za lice nam pomaže u uklanjanju posljedica prouzrokovanih vanjskim utjecajima (sunce, vjetar, hladni zrak), ali i da naša koža ne izgleda beživotno u ubrzanom tempu života.

Izazov je pronaći onu koja će u potpunosti odgovarati potrebama kože te ju učiniti nježnom i mekom. Važno je i istaknuti da, iako nam je određena tubica odgovarala proteklih par mjeseci, ne znači da će vam jednako odgovarati i danas.

Naime, vremenski uvjeti, godišnja doba, prehrana, dob…sve su to činjenice zbog kojih je možda već pravo vrijeme da se pozdravite s vašom omiljenom kremom i pronađete novu recepturu koja će u potpunosti dati koži njegovan izgled i svježinu.

Ovo su neki od znakova kroz koje vam vaša koža poručuje da vam određena krema, iako možda savršen odabir damama sličnog tipa kože kao i vaše, ipak ne odgovara:

  • Nakon nanošenja krema, pojedini dijelovi lica se prekomjerno sjaje, odnosno masna područja postaju još vidljivija.
  • Nakon nanošenja kreme, javlja se osjećaj nelagode – iritacija, pečenje, crvenilo…
  • Nakon nanošenja kreme, kroz kratki period ponovno imate osjećaj zategnutosti na koži. Kao da ju krema uopće nije nahranila.
  • Nakon korištenja kreme kroz mjesec dana, na vašoj koži se pojavljuju akne i to najčešće na području brade, čela i sljepoočnica.

Ako vam neki od ovih simptoma zvuči poznato, izbacite vašu kremu iz svakodnevne upotrebe najmanje dva tjedna do mjesec dana i promatrajte što će vam koža poručiti na taj korak te kakvo će biti stanje vaše kože nakon kratke pauze.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.