3 znaka u Zodijaku koja stvaraju najviše drame

Želeli to ili ne, svi mi imamo svoje male ili veće trenutke drame.

Teatralni nastupi koju su čak i previše smešni kada se posmatraju sa strane uključuju marširanje uz stepenice u trenucima ljutnje, lupanje vratima, plač nakon što smo samostalno skratili šiške i bezgraničnu tugu usled slomljenog nokta. Da, svi imamo svoje dramske trenutke. S astrološke tačke gledišta, tri znaka se ponašaju daleko dramatičnije od ostalih. Otkrivamo vam u redovima koji slede koji su to znaci kako biste ih možda malo bolje razumeli:

LAV

Vladajuća planeta jednog Lava je Sunce, i kao takav Lav nema izbora neko da bude – kralj drame. Obasjan Suncem Lav čini da ne možete da prestanete da gledate u njega bilo da se smeje ili da plače. Život jednog Lava je istinska pozornica. On je modna ikona, najsmešniji klovn kog ste ikad upoznali i neko ko će vas uspavati svojim monolozima. Lav je jedna od onih osoba koja pomno planira svaki svoj potez kako bi bio siguran da će predstava biti uspešna. Ako se njegova velika očekivanja ne ostvaruju Lav se sklon snažnim urlicima.

RAK

Dok Lav donosi u prostoriju dramu putem svog smelog spoljašnjeg izraza, unutrašnje emocionalno carstvo Raka je još intenzivnije. Užareni srebrni Mesec je onaj koji vlada nad nežnim dušama Rakova. A kao simbol sigurnosti, snova i uspomena Mesec čini Rakove vrlo dramski nastrojenima. Rakovi su skloni ka tome da se drže loših sećanja koja vremenom kada se nakupe mogu da prouzrokuju eksploziju. Rak je takođe često uveren u to da drugi kuju zaveru protiv njega, zbog čega oštri temeljno svoja klešta i uvek je spreman za napad.

OVAN

Kao prvi znak Zodijaka Ovan je poput deteta koje glavom razbija sve prepreke u svom životu. Između njegove želje za zadovoljenjem trenutne potrebe i detinjeg bunta koji uvek leži negde u dubini njegove duše, Ovan je onaj koji može gotovo da vam garantuje dramske scene. Pod vladavinom Marsa, planete snage volje, agresije i životinjskog instinkta Ovan se gotovo ničeg ne plaši i ne filtrira mnogo svoje reči, a ni dela.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 8. MART 2021

Pročitaj →

Šta da obučete ovog proleća kada vas ON pozove na kafu?

Pročitaj →

METODA KOJOM JEVREJI VASPITAVAJU DECU SMATRA SE NAJBOLJOM NA SVETU

Pročitaj →

Trikovi uz koje će lak za nokte duže trajati

Pročitaj →

Dizajnerka iz BiH jednostavnim kreacijama stala na crtu trendovima

Pročitaj →

Bijeli sljez za suvu kožu

Pročitaj →

Uređenje domova na pragu 2021. godine

Pročitaj →

Koliko je ZAISTA zdravo izbaciti meso iz ishrane?

Pročitaj →

Tjestenina sa šunkom i pavlakom

Pročitaj →

Koji je najsigurniji položaj za spavanje bebe?

Pročitaj →

3 NAJEMOTIVNIJA horoskopska znaka

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. MART 2021

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.