ŽUTE PATIKE I ZELENA MAŠNA NA GLAVI: Draganu Mirković u OVOM izdanju još NISTE videli – NE liči na sebe

Evo kako pevačica izgleda.

Dragana Mirković je jedna od najpopularnijih srpskih pevačica, a tokom 35 godina karijere neprekidno je pomerala muzičke granice.

Njena karijera je počela tako što je pevala na jednoj svadbi gde ju je čuo istaknuti pokojni kompozitor Novica Urošević koji je u Dragani video veliki talenat. Prvi album izdala je 1984. godine i on je prodat u 160.000 primeraka, a sa svakim svojim novim albumom, Dragana je menjala i svoj izgled.

Dragana je 1986. godine postala član „Južnog vetra“, rame uz rame sa Šemsom Suljaković, Miletom Kitićem, Kemalom Malovčićem i Sinanom Sakićem.

Na internetu se pojavio snimak iz perioda kada je Dragana nastupala sa „Južnim vetrom“. U žutim pantalonama i patikama, zelenom mantilu i trakom na glavi, Dragana kao još uvek devojčurak, pevala je pesmu „Sreća mi je okrenula leđa“, a publika je bila prosto oduševljena njome.

Još tada je bilo poznato da će Dragana postići veliki uspeh i postati jedna od najpoznatijih i najkvalitetnijih pevača na našim prostorima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.