ZOLA, SMRDIŠ – ODVRATAN SI: Vidite GDE je Miljana udarila Zolu – tu NAJVIŠE boli!

Haos…

Zadrugari Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola odlučili su da stave tačku na svoju vezu dok su pred kamerama, jer su jednoglasno došli do zaključka da ne mogu da funkcionišu u zatvorenom prostoru.

Međutim, oni su nastavili da provode vreme zajedno, ali i da imaju intimne odnose daleko od očiju zadrugara, a to je naišlo na veliku osudu njihovih cimera.

Kako je evidentno da Miljana ne može da se ponaša kao da mu je prijatelj, ona je želela da sazna sa kim je on u toku dana provodio vreme, ali i o čemu je razgovarao sa svima. Kada je dobila odgovor koji je nije zadovoljio, počela je da ga vređa i udara tamo gde ga najviše boli.

– Šta ti je?! Ponašaš se kao da smo u vezi – rekao je Zola.

– Ja te pitam sa kim si sedeo i o čemu si pričao sa ljudima danas. Statirao si dok su drugi pričali? Slikao si se? Pošto si ti mnogo rečit – rekla je Miljana.

– Ne sećam se šta sam pričao… Ne razumem te uopšte – rekao je Zola.

– Mnogo si ti rečit, ali i sa mnom ćeš da pričaš, indijancu, odvratno stvorenje. Smrdiš, imaš pokvarene zube, odvratan si. Podočnjake imaš do kolena, Karić izgleda kao da ti je sin – rekla je Miljana.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.