Zola se VRATIO NA STARO?! – Miljana ne prestaje sa HISTERIJOM! Sada mu je OVO zamerila

Ne prestaje!

Iako su prethodne noći odlučili da se više ne svađaju i nastave da uživaju u svojoj ljubavi, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su tokom dana ponovo imali raspravu oko poligrafa, ali i svoje budućnosti.

Naime, njoj je zasmetalo to što je Čolić spavao dugo i ponovo rizikovao da bude kažnjen od strane Velikog šefa. Lazar je pokušavao da se opravda i nađe način da prekine raspravu.

– Ti opet spavaš do kasno i radiš sve ono što si radio u prethodnoj sezoni! Isto tako kao što ideš i pričaš sa ljudima koji mene psuju – rekla je Miljana.

– Pa i ti si spavala, zajedno smo zaspali! – rekao je Zola.

– Da, ali ja sam trudna, ne možeš sa mnom da se upoređuješ! – rekla je Miljana.

Svađa je kratko trajala, a oni su pokrenuli temu o svemu što će ih čekati kada napuste Zadrugu, jer ne mogu da odluče da li je pametno da Miljana nastavi sa trudnoćom ili da je prekine.

– Ne možemo u sekundi naći rešenje za nas, mi se svađamo oko nekih ljudi koji ne treba da nas zanimaju! Sve što si pričala bila si u pravu, ne brini se – rekao je Zola.

– Znam, ali sve mi je ovo stres! Zar nije bolje da se posvetimo Željku, odemo negde na letovanje, nađemo neki stan, pa onda počnemo temeljno da gradimo sve! – predložila je Kulićka.

– Znam, slažem se sa tim. Ali, nama se ovo desilo i šta sad? O tome se radi! – rekao je Zola.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.