ZNAMO KAKO DO SAVRŠENO RAVNE KOSE

Svaka žena ponekad poželi savršeno ravnu kosu, ali i često se nađe u problemu koji se javi nakon peglanja kako ona izgubi formu i postane lagano zavijena. No, postoje mali trikovi uz koje će vaša kosa izgledati besprijekorno.

Prvi korak kojim ćete postići ravnu kosu je pranje dan prije. Svježe oprana kosa ima određenu dozu vlažnosti i kada je potpuno suha te nakon nekoliko sati kada ta vlažnost u potpunosti nestane, kao rezultat ostane blago uvijena kosa. Zato perite je dan prije ravnanja.

Također, griješite ako mislite da oni s prirodno ravnom kosom ne moraju koristiti prozivode za ravnanje kose. Svi koji želesavršeno ravnu kosu prije samog peglanja trebaju nanijeti proizvode koji će dodatno potaknuti svileni izgled.

I posljednja stvar koja je bitna, a koja vas vodi ravnoj kosi je da bez obzira koliko je vaš uređanj za ravnanje odličan, da bi učinak bio savršen, pramen je potrebno ispeglati i više od jednom bez obzira što on na prvu izgleda ravno

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.