Znakovi koji vam govore da vas vaš školarac voli

Roditelji osnovnoškolaca mogu pomisliti da ih njihovo dijete ne treba više kao prije i da ih manje voli. Međutim to je daleko od istine, postoji velik broj znakova da vas vaše dijete voli i treba kao i prije, ako ne i više.

Sedam znakova da vas vaš školarac voli.
Vaše dijete će htjeti činiti lijepe stvari za vas
Vaše dijete će vas htjeti iznenaditi i pripremiti vam čaj ili vam čak napraviti i cijeli doručak. Ovo je vrlo poseban način iskazivanja ljubavi, posebno nakon ranog djetinjstva kada ste se roditelji često osjećaju kao posluga svojoj djeci. Ne svodi se više na to da samo vi dajete u odnosu vas i vašeg djeteta, sada vaše dijete osjeća potrebu da i ono nešto da vama.

Vi ste njegov uzdanik
Kada vam se vaše dijete povjerava o problemu koji ga muči, ono vam pokazuje da vam vjeruje. Vaše dijete zna da ćete mu u svakom trenutku pomoći da upravlja svojim osjećajima i emocijama, te će vam se otvoriti i dopustiti da ga izvedete na pravi put.

Vaše dijete je fleksibilnije
Koliko god nam to bilo teško priznati, postoje trenutci kada jednostavno moramo razočarati svoje dijete. No dobre vijesti su da u ovom razdoblju života vašeg djeteta su oni razumniji i to samo zahvaljujući uzajamnom ljubavi i dobroj povezanosti koju ste gradili godinama. Stoga, ako naredite djetetu da nešto odradi, ono će se to prihvatiti puno mirnije i bit će razumnije nego prije. Ono vjeruje vašoj odluci, jer zna da činite to za njegovo dobro. Može se dogoditi da djeca planu (ovisi o temperamentu), vrlo je važno da u ovoj situaciji ostanete mirni i da mu objasnite zašto mora prestati igrati igrice, ono će se s vremenom smiriti i prihvatiti da to mora biti tako.

Vaše dijete se hvali s vama
Kao i svaki roditelj, vjerojatno ćete se hvaliti svojom djecom i njegovim uspjesima (bar vašim roditeljima i partneru). Možda ne znate da se i vaša djeca vrlo često hvale s vama. Ako tu i tamo načujete da je vaše dijete reklo: „Moja mama može trčati brže od bilo koga“, primite ovo srcu kao jasan znak ljubavi i privrženosti.

Vaše dijete pokazuje zahvalnost
Kada djeca kažu hvala, oni iskreno izražavaju poštovanje, zahvalnost i ljubav prema vama. Kada vam se idući puta vaše dijete zahvali, jednostavno uživajte u tom trenutku, jer to su jedni od najljepših trenutaka koji se mogu dogoditi u životu jednog roditelja.

Reći će vam kada ju osramotite
Ako vaše dijete inzistira na tome da ju više ne grlite i ljubite pred prijateljima, to ne znači da vas ne voli. Događa se upravo suprotno, vaše dijete postavljanjem granica, zapravo vam pokazuje koliko vam vjeruje. Vaše dijete zna čak i ako prekine ona divna pozdravljanja puna pusa i zagrljaja, da ju i dalje jako puno volite.

Mali diplomat
Možete očekivati da će vaše dijete u ovom razdoblju pokušati pregovarati s vama. Ako vaše dijete želi provesti neko vrijeme pred ekranom, a vi želite da napravi domaću zadaću, ono će, na vaše iznenađenje, pronaći kompromis. Vaše dijete vam vjeruje da ga slušate, a samim time uzvraća istom dozom, ono će i vas saslušati.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.