Znak Vaga i kombinacije podznaka

Vage su šarmantne i ugodne osobe, obično svetlog tena i čiste glatke i mirišljave kože – ćesto baš s njomi imaju problema u životu. Ljubazni su, rafinirani, fini, a najčešće i elegantna držanja, hoda i garderobe. Ne vole vulgarnosti, ratovanja, krv. Ne vole ružne reči i sleng. Vaga psuje samo u kontekstu njenog umjetničkog iskazivanja. Ne, nema tu grubosti. Gotovo uvek su doterani, a po prirodi i lepi. Voli da se oblači u crno. Uvek su u nekim ljubavnim šemama. Vole bračnu zajednicu. Traže partnerstvo – najčešće ljubavno – i ravnotežu. Vaga te nikada neće mučiti i zlostavljati. Ako nemaju ljubav i pratnera, onda pate. Znaju i preterati u ležernosti a i slatkom životu. Estetika im je važna u životu i skloni su umetnosti – kad nešto kupuješ, povedi Vagu sa sobom jer će ti dati jako korisne savete. Imaju lep osmjeh, ali neka tuga je uvjek u pozadini njihove svakodnevnice. Ha, neko prokletstvo svi mi nosimo. Vage nemaju sreće sa partnerima jer ih lako gube. Uvek teže da privuku specijalne, naročite, one koji se po nečemu izdvajaju i s kojima mogu da pričaju ili da se druže. I uz Vagu ćete uvjek sijati jer obožavaju da im partner bude atraktivan i da se ih ne bruka. Vaga ti je onaj koga možeš zvati u sred noći za savet i neće se ljutiti. Ali zapamtite: Vagi nikada nemoj „dirati njegove igračke i uspomene“ i nemoj je nikada uvrijediti. Tačno je da Vaga voli sebe, ali to ima pre korene narcisoidnosti, i samo kada je Vaga zadovoljna sobom, pružiće vam sve što poželite. Ali nemojte očekivati od svake Vage da bude anakva kakvi bi vi želeli da bude – svi znaci su pomalo svoji, a neki čak i sebični, a Vaga to nije. Njena Venera jedva čeka da se pojavite. Vaga pamti dok je živa i tu se nemojte zezati jer ako vam ona ne vrati – vratiće vam se kroz situacije u životu – zbog kompenzacionog smisla. Zbog vladara znaka Venere, eto sve je to tako, a sve ostalo je zbog suvladara Saturna. Zato za posao uvek mirne duše možeš je uzeti – ali s njom moraš razgovarati, dogovarati se i sve precizirati. Daje najbolje savete, najbolje posreduje u sporu. Puno drugima pomaže, koristan je saradnik – ali sebi najviše naudi u životu i ne zna kako da se iskobelja iz mreže u koju je upala. I ne ljutite se na nas Vage, jer kada vas kritikujemo, mi samo vidimo gde grešite i šta može da vas uvede u još veće nevolje. One Vage koje se okrenu alkoholu, nikada se ne izleče u životu.

VAGA-OVAN:
Pravi emotivac koji je sposoban zauzeti se za druge. Izvana otvoren i bučan, iznutra fin i uglađen, a potpuno okrenut prema drugima, koji su smisao i svrha njegova postojanja. Unatoč svemu, dobro je prihvaćen i rado pozivan od drugih, a prisutnost, pa i posao u javnom životu, njemu je naglašenija strana.

VAGA-BIK:
Smiren i prejednostavan. Nema smisla za borbu ili ratobornost, čak do te mjere da mu nedostaje impulsa. Potrebano mu je da ga se potiče i bocne da bi krenuo u neka poduzimanja. Koji put je sklon lijenosti i pretjeranoj uživanciji, a naročito u hrani. Osjetljiv je na bubrege.

VAGA-BLIZANAC:
Izvrsna kombinacija za odnose i komunikacije. Obično je uvijek okružen ljudima s kojima kontaktira s lakoćom, šarmom i velikim uspjehom. Svakako stvoren za bavljenja vezana uz ljude, društvene odnose, nastupe i finije umjetnosti. Može imati uspjeha i u „lakšim“ sportovima gdje se traži okretnost, lakoća i spretnost.

VAGA-RAK:
Profinjen i pre-mekan karakter. Veliki humanist, no prepopustljiv, te mu nedostaje strogosti i dosljednosti. Odličan je kao domaćin ili za povezivanje ljudi u privatnim okruženjima. Ima razvijen smisao za lijepo, a posebno za likovne umjetnosti i arhitekturu.

VAGA-LAV:
Izvana grmi, iznutra je osjetljiv. Privlači pažnju drugih, a rado se i sam kreće u društvu. Dobar komunikator i organizator, a uglavnom se radi o neopipljivim djelatnostima (najčešće vezanim uz ljude ili umjetnost).

VAGA-DJEVICA:
Ovaj tip posjeduje otmjenost bez premca. Točno zna kako se odjenuti, ponašati i postaviti svoj stil, pa je uzor mnogima. Može postići izvrstan uspjeh u svijetu mode i dizajna, a dobar je i kao manager istih profinjenijih djelatnosti. Nije isključena ni kozmetika.

VAGA-VAGA:
Poseban kvalitet koji se ne otkriva odmah i na prvi pogled. Ovo su šarmeri i šarmerice s pokrićem kod kojih je sve fino, elegnatno, decentno i s mjerom. Jedino što im nedostaje je da se malo više zauzmu sami za sebe. Uspjeh je moguć u svim vrstama umjetnosti, a više u onim gdje se traži individualnost ličnosti. Također su otvoreni putevi za estetiku, kozmetiku i sve povezano s tim.

VAGA-ŠKORPION:
Intuitivan tip koji gađa u srce problema. Ima odlična zapažanja, ali nedostaje mu snage da stvari izgura do kraja. Može biti dobar savjetnik, a ako prevaziđe svoju samozatajnost i povučenost, postoji mogućnost da se razvije u zanimljivog psihologa.

VAGA-STRIJELAC:
Plemenita i otvorena priroda koja poznaje samo lijepo, dobro, fino i idealno. Voli ljude i u duši je humanist. Slabija strana mu je lakomislenost i naivnost, no njegova urođena dobrota, najčešće ga i spašava. Leže mu socijalni i humanitarni poslovi.

VAGA-JARAC:
Neobična kombinacija prirodnog autoriteta i ležernosti. Zna zbunjivati druge, iako nenamjerno. Ako nađe vlastitu ravnotežu, može se razviti u odličnog voditelja ili direktora neke kulturne institucije ili organizacije koja se bavi estetskim, umjetničkim ili nekim sličnim finijim djelatnostima.

VAGA-VODENJAK:
Izraziti idealist, humanist i vrlo društvena osoba. Posjeduje istančan osjećaj kako za druge ljude, tako i za druge kulture, civilizacije i religije. Tolerantan je i širokih interesa. Najčešće nalazi posao u nekom od navedenih bavljenja. Mogao bi biti i odličan sociolog, a sklon je i putovanjima i istraživanjima antropologije.

VAGA-RIBE:
Ima velik smisao za sve što je umjetničko, pa se najčešće u životu i uputi takvim stazama. Slabija strana mu je osjetljivost, ranjivost i senzibilnost, pa bi bilo dobro da razvija više smisla za realnost i uopće za grublju stranu života. Ako nađe ravnotežu, može biti vrlo zanimljiv umjetnik. Ponekad doživi velike promjene u životu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.