Znaci u Zodijaku kojima možete i život poveriti

Odanost, poverenje, iskrenost – tri osnovne odlike čvrstog prijateljstva.

Da li ste se ikad zapitali da li je moguće na osnovu znaka u Horoskopu zaključiti da li nekoj osobi treba da se poveravate ili ne? Ako jeste, otkrivamo vam kojim to znacima sa astrološkog stanovišta možete ako zatreba i svoj život da poverite, a da vas oni neće izneveriti.

ŠKOPRIJA
Škorpije sve gledaju crno-belo, i samim tim ako ste im nešto rekli u poverenju možete biti 100% sigurni da će tajnu čuvati bolje nego vi sami. Introspektivna, tiha i tajanstvena Škorpija nikad neće slučajno reći pred drugima vašu tajnu. Ovaj izrazito vodeni znak će pred sve druge baciti trnje i kamenje kako bi zaštitio vašu tajnu. Ako nekom treba da poverite svoje najintimnije stvari, onda je to svakako Škorpija.

RIBA
Ne kaže se uzalud – ćuti kao Riba. Jer takve su, tihe, povučene i sposobne da čuvaju tajne. Osetljive su i to ih navodi da sa vašom tajnom postupaju oprezno kao sa velikom dragocenošću. Oko nje će podići ako zatreba veliko utvrđenje i godinama istrajavati u veštom čuvanju onog što im je povereno. Dobri su slušaoci, i savetnici tako da im i u tom pogledu možete poveriti svoje najintimnije tajne.

LAV
Lavovi su jedni od najodanijih znakova u Zodijaku. Pouzdani su i njihovi iskreni prijatelji uvek mogu da računaju na njihovu diskreciju. Lavovi su donekle pogrešno etiketirani kao osobe opsednute same sobom, dok su zapravo oni svesni sebe i svojih kvaliteta i u skladu s tim i traže i vrednuju svoje prijatelje. Ako ste njihov prijatelj znači da ste cenjeni i budite sigurni da će vaše tajne ostati na sigurnom, kakve god da su.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.