Znaci koji tvrdoglavost smatraju nepotrebnom

Osobe sa kojima se lako oko svega možete dogovoriti ljudi često smatraju previše flaksibilnima.

Štaviše oni ovakav njihov način delovanja posmatraju kao nedostatak vlastitog čvrsto ukorenjenog stava, što je daleko od istine. I dok postoje oni koji će rukama i nogama (ali i rogovima) braniti svaku svoju zamisao, stavljajući tvrdoglavost ispred suštine ima i onih koji vide rešenje problema u dogovoru i kompromisu. Danas vam otkrivamo koja su to dva znaka u Zodijaku najmanje tvrdoglava.

RIBE
Ah te Ribe, naše kosmičke sirene sposobne da hodaju zemaljskim carstvom dok se uranjaju istovremeno u dubinu tuđih emocija. One jednostavno imaju šesto čulo o tome kada lažete o svojim planovima za vikend, znajući pri tom da ste zabrinuti zbog posla ili ljubavnih problema. Ribe imaju neverovatnu moć promene svog odnosa prema ljudima i stvarima u odnosu na energiju koja ih okružuje. Intuitivne Ribe, nose u sebi mnogo saosećanja prema ljudima koji su im dragi. One će sa vama da slave sve vaše pobede ali i da tuguju kada vam je teško, kao da se njima to događa. Ribe nikad neće insisirati ni tome šta će se gledati na TV-u, pri čemu će uvek nastojati da ugode drugima. Ribe se najjednostavnije rečeno ne zamaraju tvrdoglavošću.

BLIZANCI
Blizanci su po prirodi znatiželjni i visoko inteligentni znaci Zodijaka. Oni uživaju u raspravama i debatama, ali poput vetra nikad ni jednu misao ne drže dugo na jednom mestu. Otvoreni su za predloge i sugestije i uvek rado saslušaju drugu stranu. Spremni su da promene svoje dugogodišnje uverenje ako im date dovoljno dobar razlog za to. Jedan od razloga zašto je to tako je što Blizanci i sami sa sobom vode debate i nikad nisu apsolutno sigurni da li su doneli ispravnu odluku. Ako sve i uvek dovodi u pitanje Blizanac nikad zapravo i nema vremena da se bavi tvrdoglavošću. Željni avantura i novih iskustava, Blizanci su oni koji pristaju na sve što predložite kako bi podigli svoj adrenalin.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.