ŽIVOTNA DRAMA: Imala je DVA pobačaja, a onda je postala MAMA! Pevačica priznala kroz koji PAKAO je PROŠLA

Nije odustala!

Pevačica Slađa Alegro ni posle dva spontana pobačaja nije odustala od ideje da se ostvari u ulozi majke, a prošle godine je donela na svet devojčicu Milu.

Naime, Slađa se u januaru 2016. godine udala za Zorana Vujičića, a nekoliko meseci kasnije saznali su da je pevačica u blagoslovenom stanju. Međutim, ona je zbog komplikacija morala da prekine trudnoću.

– Osećate se jadno, teško je to opisati u nekoliko rečenica. Kada vam se dogodi takva stvar, jedino što možete da pomislite je da je došao kraj i vašeg života. Kao da umirete. Pomišljate: „Sada ću da se obesim i doviđenja. Imala sam bezgraničnu podršku mojih najbližih. Rešila sam da ne želim da se predam. Da moram da podignem glavu i nastavim dalje. To je jedino rešenje. Od toga što ćete da se zatvorite u sobu ništa nećete dobiti. To nije dobro. Ne samo za vas nego i za ljude oko vas koji vas vole. Sve što se dešava morate da prihvatite i da idete sa glavom gore. Da sve stoički iznesete – izjavila je tada pevačica.

Ona sada uživa sa bebom Milom, a više puta je i javno istakla da je njen put do trudnoće bio trnovit. Uspela je da se izbori sa dva spontana pobačaja i ostala uporna u svojoj nameri da se ostvari u možda najbitnijoj ulozi u životu, ulozi majke.

– Kao i prethodna dva puta, zatrudnela sam prirodnim putem. Zoranu i meni nikada nije bio problem začeće već održavanje trudnoće, koja se uvek prekidala iz nerazjašnjenih razloga. Glavni uzrok svega videla sam u urođenoj trombofiliji, zgrušavanju krvi, međutim, dobila sam objašnjenje da ukoliko se urednom terapijom testira, ona ne može da utiče na opstanak ploda. Istog momenta sam promenila ishranu, počela sam da vežbam i radim na jačanju svog organizma – otkrila je Slađa svojevremeno.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.