Živjela na hljebu i ajvaru pa zaradila na estradi dva stana u Beogradu

Mlada pjevačica Aleksandra Mladenović, za manje od pet godina koliko je na estradi, zaradila je za dva stana u Beogradu, čija je vrijednost više od 300.000 evra.

Aleksandra je početkom godine pazarila nekretnunu od 60 kvadrata, u Beogradu na vodi koja ju je koštala 210.000 evra. Ona je navodno taj stan kupila na rate, a kako je istakla, ne planira u njemu da živi, već da ga iznajmljuje.

„Svakako se slažem da je kriza zbog pandemije, ali nisam ugrožena. Osetio se finansijski gubitak, ali je problem što sada moram da radim za taj stan koji sam kupila“, rekla je pjevačica.

Aleksandra je 2018. godine kupila stan na periferiji grada, koji ju je koštao nešto manje od 100.000 evra, a pjevačica sada živi u njemu.

Mladenovićka važi za jednu od najtraženijih pjevačica, pored nastupa u klupovima, ona peva i na privatnim proslavama na kojima dobija veliki bakšiš.

Navodno, Aleksandrin honorar je 4.000 evra, a „Grand produkcija“ od toga dobija polovinu. Prije korona virusa Alksandra je mjesečno imala i više od 20 nastupa, što znači da prihoduje oko 40.000 evra, plus bakšiš.

Pjevačica je ranije isticala da se tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ 2015. godine dosta namučila i da je bilo situacija kada nje imala šta da jede, pa je jela hljeb i ajvar.

„Bilo mi je baš teško. Na svako snimanje sam dolazila autobusom, jedva sam uspevala da uštedim za kartu. Sećam se, kada sam iznajmila stan u Beogradu, imala sam kod sebe 400 evra. Brzo sam ostala bez para i samo sam čekala vikend da idem negde da radim i pevam“, rekla je tada.

„Živela sam na hlebu i ajvaru koji mi je mama slala sa sela. Samo sam razmišljala o tome da počnem da radim jer je trebalo platiti frizera, šminkera, haljinu, a ja sam bila bez dinara“, ispričala je svojevremeno pjevačica.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.