Žestoko u žiriju “Zvezda Granda”,a varnice sijevaju između Milija i Marije!

I on povisio ton

Grand je nedavno dobio novog direktora muzičke produkcije, Aleksandra Milića Milija, koji je na toj poziciji zamijenio Sašu Popovića. On se, osim toga, priključio i žiriju popularnih “Zvezda Granda”, u kojima, po običaju, i ove sezone dolazi do čarki između članova žirija. Na jednom od posljednjih snimanja “Zvezda Granda” bilo je vrlo burno zbog Marije Šerifović. Ona ni sa kim nije mogla da nađe zajednički jezik, pa se svaki čas brecala i bunila, i to toliko da je reagovala i Snežana Đurišić.

Marija je najprije imala sukob sa Aleksandrom Milićem Milijem, a potom se nije složila ni sa Sašom Popovićem, kao ni sa Snežanom Đurišić oko jednog od kandidata kojeg je ona smatrala odličnim, sa čim njene starije kolege nisu bile saglasne. Zbog toga se Šerifovićka bunila, ali je njen povišen i grub ton naročito zasmetao starijoj kolegici.

– Pripazi malo na ton i ponašanje! Ne možeš da se brecaš na sve nas! Mi ovdje poštujemo različita mišljenja i sve uvažavamo, ali ipak smo mi tvoje starije kolege. Nema potrebe da se podiže ton – rekla je Snežana Mariji

– Baš me briga šta mislite i pričate, ja od svog stava nikad neću odustati!- rekla je Marija.

-Samo smijem ja da vičem– dobacio je Mili.

Burne reakcije u žiriju, čini se, još su žešće nakon dolaska Milija na mjesto direktora produckije, a da li će se on uklopiti u ovu ekipu, ostaje da vidimo!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.