ŽENA RAK U ZODIJAKU

Datum: 21 Lipanj – 21 Srpanj
Dan: Ponedjeljak
Vladar: Mjesec

Kamen: Biser, Rubin
Element: Voda

Dio tijela kojim vlada: Grudi i želudac
Kvaliteta: Kardinalni znak

Moto: JA OSJEĆAM
Boja: Srebrna

Energija: Yin

Mjesec vlada znakom Raka, a raspoloženje Rak žene mjenja se kao i lunarni ciklus. Ona je poput tekuće vode, mirna, ali istovremeno i strastvena. Za ženu Raka, romantika je sastavni dio ljubavi – darovi, cvijeće i ljubavne poruke koje čine tradicionalni proces su bitne za nju. Rak Žena se teško zaljubljuje. Ali kad nađe pravu osobu, ona je posvećena i vezi. Ona može povrijediti nenamjerno, tako da njezin partner mora biti taktičan. Njezina ideja o savršenoj vezi uključuje glednje televizije kod kuće i ispijanje vina. Riba, Škorpion ili Jarac bili bi idealni partneri za ženu Raka.

Ove žene najbolje opisuje izreka “dom je tamo gdje je srce”. Obitelj i prijatelji su prioritet, a njezin dom je okruženje u kojem se osjeća najsigurnije. Žena Rak je brižna, i uvijek se ponaša kao da je majka svima.

Samo zato što je Rak žena ponekad drži niski profil na radnom mjestu, ne znači da nju ne zanima napredak i uspjeh. Kako je dobar sudac karaktera i ima oštru intuiciju, ova žena je izvrstan poslovni čovjek. Ona je tiha, ali je i kompetentni radnik.

Žena Rak razumije vrijednost novca. Za nju, novac je jednak sigurnost.Zna kako sačuvati novac. Ove žene nikad ne troše novac na nepotrebne stvari.

Žena Rak je jedinstveni roditelj, ona želi sigurnost za svoju djecu. Njezina djeca obično ostaju blizu nje cijeli svoj život i uvijek dolaze kući kada osjete potrebu za ljubavlju i brigom.

Ove žene vole slatkiše i mogu imati problema s kontroliranjem svoje težine, naročito u starijem dobu. Želudac im je slaba točka, a problemi s njim najčešće su zbog stresa i briga.

Rak žena preferira tradicionalnu odjeću s naglaskom na ženstvenost i udobnost.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.