Žena je čudesno i Mistično Biće Koje Muškarac Nikada Ne može shvatiti

Žena privlači cilj k sebi, muškarac ide za ciljem. Privlačenje odnosno magnetičnost je bit ženske moći.

Ženska energija je voda, muška energija je stijena. Što voda radi stijeni?

Snaga vode, snaga je uporne nježnosti. Blagi, uporan utjecaj ima moć da od stijene radi pijesak, da je oblikuje i mijenja. Muški i ženski princip jednake su snage ali drugog polariteta, kao dvije strane magneta. Svaki je vrijedan na svoj način ali koristi različite energije.

Na našem podneblju, ženski princip je gotovo nepoznat. Žene su odgojene u muškom principu, takvo je školovanje, takva je obiteljska atmosfera.

Manjak ženskog principa vidimo u vezama, društvenoj dinamici, politici i ekologiji. U svim zemljama gdje je žena potlačena visoke su razine agresije u društvu, česti su sukobi i ratovi.

Žena je prirodni kanal za manifestaciju ženskog principa te ako ona koristi više mušku energiju dolazi prvo do hormonalne neravnoteže, ginekoloških problema, depresije i drugih psihičkih poremećaja. Muška energija je pregruba za žensko tijelo i oštećuje fine energetske kanale što dovodi do neravnoteže.

Zato je važno da svaka žena ovlada svojom prirodnom unutarnjom moći koja na lakši način ostvaruje ciljeve, bez nepotrebne potrošnje energije, te dovede svoj um duh i tijelo do ravnoteže. Žena privlači cilj k sebi, muškarac ide za ciljem. Privlačenje tj. magnetičnost je bit ženske moći.

Govor je muški princip, ženski je zračenje emocije, namjere i energije. Velika je razlika činiti nešto iz ljubavi i zračiti ljubav kao energiju. Često činimo nešto zato što ne zračimo dovoljno energije ljubavi, nekad i prema vlastitoj djeci.

U Francuskoj nitko ne očekuje da je žena logično biće. Svaki muškarac zna da je žena čudesno, mistično, nelogično biće koje on nikada ne može shvatiti.

U Indiji žena iz najniže kaste koja je zadužena za čišćenje odrona kamenja i blata na ceste to čini graciozno u svom sariju, našminkana, sa svojim narukvicama i prstenjem.

Ona ne odustaje od svoje ženstvenosti zbog tog grubog posla. Na našem podneblju gdje je žena povijesno, pa i u socijalizmu bila radnica i radilica, nikad se nije razvio finiji, nježniji i duhovniji ženski princip. Naše žene jednostavno nemaju primjere iz kojih to mogu naučiti.

Žena je val. Muškarac je stijena koju možemo rezati na kockice i posložiti u ladice. Dan izrezan na sate je muški princip. Žena bi morala živjeti sa svojim valom, s mjesečevim mijenama i godišnjim dobima.

Val se ne može staviti u ladicu. Cijeli zapadni sustav pogoduje razvoju muškog principa. Školovanje je takvo.

U djetinjstvu se razvija mozak i neuronske veze. Djevojčice, ta mistična bića pretvaraju se u logičarke. Gube svoju duhovnu i mističnu osnovu, gube svoju vezu s oceanom, sa svemirom.

Cijelo društvo stoga dolazi u moralni, ekonomski, politički i ekološki pad. To je rezultat pada ženskog principa. U modernom svijetu žena je vrlo umorna i iscrpljena.

Jedan je indijski mudrac rekao kada je čuo za žensku emancipaciju na zapadu:“U prošlosti su muškarci povrijeđivali žene. Onda su se one pobunile i postale kao i oni. I tako je poraz bio potpun. Ako se žene za nešto trebaju boriti, onda se trebaju boriti za svoju nježnost.”

Dobra je vijest da se ženski princip može kroz vježbe naučiti prepoznati i s njime upravljati. Kao i uvijek u duhovnom radu neke stvari su u nama tako očite i jednostavne, a opet tako mistične i skrivene.

Kada se jednom aktivira Moć Žene, svijet postaje čudesno mjesto arhetipskog plesa između Boginje i Boga, mjesto kozmičkog stvaranja, radosti i kreativnosti.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. JANUAR 2021

Pročitaj →

Kad žena odluči otići, ništa je neće natjerati da se predomisli

Pročitaj →

I ona želi ljubav kao i sve žene – 5 stvari koje bi svaka prevarena žena trebala znati o ljubavnicama

Pročitaj →

Imate problema sa plućima? Ovaj lek pomaže

Pročitaj →

U znaku toplih zimskih kaputa

Pročitaj →

Pravila o vaspitanju koja treba da ukrademo od Japanaca

Pročitaj →

Kako da imate dugu i negovanu kosu

Pročitaj →

Savršen autfit uz senzulane preppy mini suknje

Pročitaj →

Macina trava za lecenje steriliteta

Pročitaj →

Boje koje se savršeno slažu sa crvenom bojom u enterijeru

Pročitaj →

Krem juha od brokule u 30 minuta

Pročitaj →

Jaja sa šparogama

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.