Zemljani znaci

Čvrstina, staloženost, samokontrola, ambicija i snažna volja najavljuju zemljani znak, koji teško prihvaća stvarnost sa svim njezinim manama, teži materijalnom zadovoljstvu i njeguje ambiciju.

Zemljani znakovi su Djevica, Jarac i Bik s introvertnim, ženskim, hladnim i suhim elementom. Jarac je kardinalni znak, najzatvoreniji i najodlučniji, sa zadivljujućom ambicijom. Bik poistovjećuje fizičke osjećaje s poštovanjem i užitkom, drži se za stvari i ljude jer je fiksan. Djevica, promjenjiv znak, analizira i očekuje savršenstvo te stalno preoblikuje okolinu i načine na koje to postiže. Zemljani znakovi su iznimno otporni, posjeduju gotovo nepokolebljivu snagu i poštovanje prema statusu quo. Teško prihvaćaju promjene jer zemlja u njihovu znaku konstantno traži smisao.

Zemlja u kriznim situacijama

Alkemijski proces transformacije vezan uz zemlju nazivao se coagulatio (propadanje u zemlju). U svakodnevnoj uporabi taj pojam opisujemo kao „dotaknuti dno života“. Tijelo ima granice, a zemljana kriza događa se kad se nađemo nemoćni pred tjelesnim ograničenjima i osjećamo se zarobljeni u svojem tijelu.

Zemljina rješenja

Ograničavajuća razmišljanja zemlje mogu ugušiti razvoj. No zemlja je fizički element, dodir je ključna riječ u njezinu rječniku i ona je oličenje života. Njezina mudrost ulijeva strpljenje i disciplinu koja vodi do ozdravljenja. Zemljani tipovi pomažu drugima na praktičan način i inspirativni su. U problematičnim situacijama u kojima se drugi ne snalaze oni drže konce u rukama. Stvarnost, stabilnost i jednostavnost su zemljana snaga koja liječi u skladu s ritmom prirode. Oni teže stapanju s prirodom i vjeruju kako za ispunjenje ciljeva treba vremena.

Manjak zemlje

Manjak zemlje može se manifestirati u skretanju s putanje, ignoriranju osnovnih fizičkih potreba kao što su dobra hrana i odmor. Moguć je i osjećaj nepripadanja i tjeskobe, čak i u obliku materijalnih mogućnosti. Osobu s manjkom zemlje Anđelka opisuje kao neodgovornu i tjelesno zapuštenu.

Kako zemlja liječi

Zemljanim znakovima potrebna je senzualnost, sigurnost i prihvaćanje. U suprotnom se povlače i stvaraju barijeru. Dva zemljana tipa lako bi mogla upasti u rutinu ili osjetiti emocionalno opterećenje. Oni koji žele pustiti korijenje uz zemljani znak neka se nauče strpljenju. Zemljin polagani i nježni dodir liječi tijelo i dušu. Kako je zemlja prirodno stabilna, ovi se znakovi na prvu odupiru promjenama, no postupno se ipak prilagode. Zemlja prima i apsorbira utjecaje i proizvodi novi život. Njezina žetva je stalna ljubav, realna i nježna, a zemljani znakovi najbolje od svih poznaju senzualnost.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.