ŽELI DA DIGNE RUKE OD NJEGA JER NE VOLI ŽENE: Miljana oplela po Tomoviću – otkrila SVE o OVOJ situaciji

Sve je rekla.

Gledalac je postavio pitanje Ivi Grgurić, a zanimalo ga je da li Iva sme da prizna pred svima šta je pričala o Stefanu Kariću sa Miljanom Kulić. Grgurićeva se postidela, a onda je Lepi Mića krenuo da iznosi detalje.

– Ja sam bio na toj ležaljci i rekao sam da nema kamera, da bi se oni j*bali. Ona nema šta da kaže, izvolite. Večeras spavate svi zadrugari napolju, a vama evo apartman – rekao je Mića, a onda je Stefan priznao da mu prija da čuje takve reči.

– Prija mi, kome to ne bi prijalo – rekao je Stefan.

Onda je ustala Miljana i krenula da otkriva šta je Iva pričala, a Tomović je pobesneo.

– Upoređivala ga je sa Vladimirom. Rekla je da je Vladimir dosadan, da ne oseća energiju kada ga zagrli, možda preuveličavam, ali da želi da digne ruke od njega jer ne voli žene – krenula je da priča Miljana.

 – Jedino što znaš da radiš kada su devojke i ja u pitanju je da ih truješ, te fore ostavi za druge. Zna se ko si ti. Kao kuče trčiš za ženama i pričaš loše o meni – besneo je Tomović.

– Ali ne zna se ko je Vladimir Tomović. Bivši dečko Stanije Dobrojević. Ovo je sujetan muškarac – odbrusila je Kulićeva.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.