ŽELE DA JE UNIŠTE PO SVAKU CENU: Milicu Pavlović sabotiraju DVE PEVAČICE?! Preotele joj SARADNIKE?!

Haos na estradi.

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije Milica Pavlović postala je trn u oku kako mladim tako i starijim koleginicama.

Naime, kako VIP magazin navodi, Pavlovićeva je već mesecima na udaru dve koleginice, koje na sve načine pokušavaju da osujete njen put ka muzičkom vrhu. Navodno, reč je o jednoj mladoj pevačici kojoj nije pravo što je Pavlovićeva za kratko vreme ostvarila veliki uspeh, ali i o starijoj pevačici koja nikako ne može da prihvati činjenicu da je njeno vreme prošlo.

Ljubomorne koleginice Milici na svakom koraku podmeću nogu, a osim što su se nameračile da joj oduzmu saradnike, ne prezaju ni od toga da Pavlovićevu ogovaraju pred drugim kolegama, navodi VIP.

– Milica je u poslednjih nekoliko nedelja na svojoj koži osetila šta znače zavist i ljubomora kolega. Najpre je mislila da umišlja da neko pokušava da joj naudi, ali se vrlo brzo uverila da dve koleginice imaju nešto protiv nje. Naime, nakon što je objavila album „Zauvek“, koji je muzički, produkcijski, ali i vizuelno ispred svog vremena, kao da je nenamerno stvorila neprijatelje na estradi. Njen album postigao je veliki uspeh, a mnogim njenim koleginicama to nije drago – priča izvor za „VIP“ i dodaje:

– Milica je tip osobe koja ne može da sedi skrštenih ruku i čim ostvari neki cilj, odmah razmišlja o novim izazovima. Pošto je objavila album „Zauvek“, Pavlovićeva je odmah sa svojom ekipom saradnika krenula da radi na novom albumu, ali je u jednom momentu naišla na veliki problem. Naime, do njenih višegodišnjih saradnika stizale su različite priče, a i od njenih koleginica dobili su konkretne ponude za saradnju i to uz uslov da prestanu da sarađuju sa Milicom. Cilj im je da eliminišu Seksi Senjoritu iz igre i da joj otmu sve saradnike, od kompozitora, preko stilista, do fotografa – kaže izvor i objašnjava da su Miličini saradnici redom bili zauzeti.

– Koga god da je pozvala, dobila je isti odgovor: „Nisam stigao da uradim ništa od onoga što smo dogovorili, morao sam da se posvetim drugom klijentu.“ Milica je u prvi mah pomislila da je slučajnost to što su svi njeni saradnici angažovani i što nisu imali vremena da ispoštuju dogovorene rokove, ali se vrlo brzo uverila da je u zabludi. Kada je pozvala svog fotografa, od kog je tražila da naprave novi editorijal, i on joj se javio uz izvinjenje da ne može da je slika kada ona želi, već kada mu obaveze to dozvole. Isti odgovor dobila je od svog snimatelja, ali i od stiliste kog angažuje za veće javne nastupe – priča izvor i objašnjava da se pevačica uverila u zle namere koleginica tek kada je čula šta joj rade iza leđa.

– U jednom trenutku pozvao ju je jedan od saradnika i otkrio joj šta njene koleginice rade, kao i zbog čega je svuda nailazila na zid i problem. Ispričao joj je da je na nekoliko mesta čuo ružnu priču o njoj, koju tendenciozno šire njene koleginice.

– Naime, one pričaju kako je Pavlovićeva bahata i bezobrazna i kako maltretira svoje saradnike, kako je u stanju da ih besomučno zove telefonom i maltretira zbog sitnica, kako im ne da mira dok sve ne bude onako kako ona želi, a da im se onda smeje i priča im iza leđa kako oni moraju da je slušaju jer je njena reč zapovest. Osim toga, tendenciozno svima pričaju da Milica svuda namerno kasni jer je umislila da je zvezda i uživa u tome da je svi čekaju, a uz sve to namerno nude više novca oko saradnje i to uz uslov da se prekine saradnja sa Pavlovićevom – ispričao je izvor VIP magazina.

– Malo je reći da je Milica bila iznenađena kada je čula kakve priče pričaju njene koleginice. Ali kada je malo razmislila, shvatila je zbog čega je, ni kriva ni dužna, dobila takav tretman. Ogovaranje od mlađe koleginice nije je iznenadilo, tim pre što su se na muzičkoj sceni pojavile skoro u isto vreme, ali Milica je za kratko vreme uspela da ostavi trag na toj istoj sceni. Međutim, potpuno ju je šokirao gest starije koleginice – ispričao je izvor i dodao:

– Jedinu pouku koju je izvukla iz ovog iskustva jeste da se apsolutno nikada neće ponašati kao svoje koleginice – rekao je izvor za „VIP“.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.