Zehra Bajraktarević

Zehra Bajraktarević je poznata bosansko-hercegovačka interpretatorka narodne muzike i sevdalinke. Uz Hanku Paldum, Hasibu Agić, Amelu Zuković i Šemsu Suljaković nalazi se na samom vrhu lestvice najboljih bh. pevačica ovog vremena.

Zehra Bajraktarević rođena je 6. avgusta 1968. godine u Rogatici. Kao druga ćerka Esada i Ifete u osmočlanoj porodici uživala je u periodu svog detinjstva. Najstariji brat je svirao harmoniku pa se nedugo zatim dao primetiti i talenat Zehre u pevanju. Njeni muzički počeci vežu se za audicije u Sarajevu na kojima je uvek zapaženo prolazila i dobijala najbolje kritike eminentnih imena iz svijeta muzike, a bila je i praćena neverovatnim ovacijama publike. Svoj prvi album snima 1991. godine u Sarajevu, sa poznatim kompozitorom Ibrom Mangafićem. Od tada, njena karijera ide uzlaznom putanjom i nastavlja nizati uspeh za uspehom što traje i dan danas.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.