Zdravstveno stanje Tanje Savić loše, oglasila se na instagramu

Prošlo je punih pet mjeseci otkako pjevačica Tanja Savić nije vidjela sinove Maksima i Đorđa, koje je njihov otac Dušan Jovančević bez njene dozvole odveo u Australiju, gdje su i sada. U početku su imali komunikaciju putem telefona, međutim prema svjedočenju pjevačice – u posljednje vrijeme sve su ređi trenuci kada može djecu videti makar preko kamere. Kako kaže, Dušan i članovi njegove familije mališanima brane kontakt s majkom, pa tako se desi da prođe i po desetak dana, a da ne zna baš ništa o njima.

Tanja ipak ne želi da klone duhom, već da se bori za svoje sinove – kako je najavila, čim se steknu određeni uslovi krenuće put Australije gdje će otpočeti bitku za svoje sinove, a do tada riješila je da dodatno ne škodi sebi negativnim mislima i isto takvim ljudima.

– Bolje biti u miru, nego u pravu. Ignorisanje nekih ljudi je pola zdravlja – odlučila je Tanja, što je posavjetovala i svoje prijatelje na Instagramu.
Izvor: alo.rs

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.