Zbog OVE pevačice Saša Popović i Zorica Brunclik ne govore već GODINAMA – razlog će vas ŠOKIRATI!

Ko bi rekao.

Iako su dug vremenski period bili prijatelji i saradnici, Zorica Brunclik i Saša Popović su raskrstili puteve i već godinama unazad ne govore.

Pevačica koja je godinama bila čak i u žiriju „Zvezda Granda“, prema rečima svog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša, odlučila je tada da više nikad ne kroči u Sašinu produkcijsku kuću.

– E sad je ovo naša odluka… i nadam se da ćeš nas razumeti i između nas ništa neće promeniti (ako ti to hoćeš-naravno), od ovog trenutka Zorica nije više član žirija dok god si na TV Prvoj – stajalo je u harmonikaševoj poruci, koju je tada obelodanila „Grand“ produkcija.

Izvor sukoba je, kako je preneo te godine „Informer“, zapravo bila Ana Nikolić, odnosno prilog o njenoj zadnjici koji je u „Grandovoj“ emisiji bio duplo duži od onog o koncertu Brunclikove.

– Kemiš je poludeo kad je video da je pevačici koja ima 40 godina karijere posvećeno dva minuta u prilogu, a zadnjici Ane Nikolić čak pet. On je to otvoreno i rekao Popoviću, jer su navikli da ne kriju jedan od drugog šta misle i šta im smeta. Kemiš mu je samo skrenuo pažnju da to nije korektan odnos prema Zorici, ali su se stvari potom otrgle kontroli – ispričao je izvor za spomenuti dnevni list.

– Ma jeste li vi normalni?! Stvarno mislite da me zanima koliko se ko pojavljuje na televiziji. Da li mi vama ličimo na nekog ko se bavi time? Nemamo komentar – poručeno je tada iz tabora Nikolićeve

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.