ZBOG KARLEUŠE MU JE PROPAO BRAK? Verenica URLALA i OŠAMARILA ga kada ga je videla GOLOG pored Jelene!

Skandal majstor.

Jelena Karleuša ne prestaje da pravi probleme.

Ako nije glavni akter skandala, tu je da sa strane pokrene lavinu, pa je tako bilo i pre dve nedelje na njenom nastupu u Orašju.

Naime, mala od velikog skandala navodno je pre dve nedelje bila uzrok raskida veridbe jednog svog fana. Pevačica je na scenu izvela dečka za svoj performans „Ide maca oko tebe“ i, kao što to uvek radi, počela je da ga skida.

Nesuđeni mladoženja tu noć je na Karleušinom nastupu slavio momačko veče, i ne sluteći da će ga upravo prljavi ples sa Jelenom koštati braka.

 

– Jelena je izvela dečka kako bi joj poslužio za koreografiju. Skinula mu je majicu i pantalone. Ostao je u vešu. Ona se uvijala oko njega i pipkala ga. Na početku performansa Karleuša ga je pitala da li ima devojku, a on joj je odgovorio da ima verenicu, i ne sluteći da se i ona tu nalazi i da ga posmatra – priča Kurirov izvor koji se zadesio na licu mesta.

On tvrdi da je devojka nakon performansa besno prišla svom vereniku, izvela ga ispred kluba, ošamarila ga i poručila mu da su završili za ceo život i da neće biti svadbe.

– Urlala je na njega toliko da su se svi okretali. Nije mogla da podnese što je sebi dozvolio da ga Jelena svlači na sceni. Za nju je to bila velika sramota. Bila je besna, povređena i ljuta. Samo je ponavljala kako je sa njima gotovo i da ne želi više da ga vidi. On je pokušavao da je ubedi kako se samo prepustio atmosferi i da se zezao, ali je ona bila neumoljiva. Ispred kluba su se svađali pola sata, na kraju je ona otišla kući u suzama – završava Kurirov sagovornik.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.