Zašto vasa beba stalno plače

Nastavite je držati, ljuljati, šapućete joj, i pustite je da plače, važno je da je ona sigurna u vašu ljubav

Ako ne prestaje plakati nastavite je držati, ljuljati, šapućete joj

Neutješna beba je teško iskušenje za roditelje. Dovoljno teško da ih u nekim trenucima rasplače. Ako će vam suze olakšati situaciju, slobodno se isplačite. Imajte na umu sljedeće savjete stručnjaka, koliko god vam se činilo da se ne odnose na vas:

– Otpor nije lične prirode – Kada beba uporno odbija vaše pokušaje da je utješite, ili se čak čini kao da je ljuta na vas, podsjetite sebe da je ona suviše mala da razumije pojam krivice. I, dok postoje stvari koje možete učiniti kako biste je utješili, iskoristite ih. A to što beba ima kolike, nema nikakve veze s vašim roditeljskim umijećem.

– Nemojte o bebi brinuti sami – Podijelite brigu o bebi sa svojim partnerom. Bilo bi dobro da vas neki rođak ili prijatelj bar povremeno zamijeni, tako da se možete posvetiti sebi – makar da na miru prošetate, ili se odmorite.

Pomozite vašoj bebi, čak i ako ona još plače

Ako se nađete u situaciji da ste postali jako frustrirani ili, čak, ljuti kada je u pitanju beba, udahnite duboko i nježno je stavite u krevetac. Onda pozovite nekoga ko može ostati s njom dok se vi smirite. Ne ustručavajte se ni da potražite stručnu pomoć, ukoliko je potrebno.

– Pomozite vašoj bebi, čak i ako ona još plače – Vi sigurno nećete biti u mogućnosti da uvijek obuzdate bebin plač. Ustvari, moguće je da plače upravo zbog onog što je potrebno da uradite, jer beba ne zna drugačije komunicirati kada je u pitanju zadovoljavanje njenih potreba.

– A vi joj najbolje možete pomoći ako to poštujete i prihvatate. Nastavite je držati, ljuljati, šapućete joj, i pustite je da plače, važno je da je ona sigurna u vašu ljubav.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.