Zašto treba da stavljamo kremu sa zaštitnim faktorom na ruke

Svi znamo koliko su proizvodi sa zaštitnim faktorom bitni za našu kožu lica i dekoltea..

Međutim, da li ste znali da se ovakvi proizvodi preporučuju i za ostatak tela, a posebno za kožu ruku na kojoj se mogu videti prvi znakovi starenja. Da, bez obzira koliko vodite generalno računa o nezi kože i koristite najbolje proizvode protiv starenja, ukoliko ih ne koristite i na rukama – zaboravili ste na veliki deo vašeg tela jer se na njima, kao što smo već rekli, najviše vide znakovi starenja. Koža ruku je uvek izložena štetnim UV zracima, posebno tokom vožnje automobila kada su direktno na suncu, što dovodi do bora, sunčevih pega (hiperpigmentacije), a u nekim slučajevima i do raka kože.

Stručnjaci i dermatolozi ističu da se krema sa zaštitnim faktorom (poželjno od 15 pa naviše) nanosi u bilo koje doba godine, bez obzira da li je sunčano ili nije. „Nanosite kremu sa zaštitnim faktorom svakog jutra na lice, ruke i dekolte (ukoliko je otvoren) i naravno vrat“, rekao je dr Robert Anolik poznati dermatolog. „Ovi delovi tela su znatno izloženi UV zracima koji oštećuju DNK i povećavaju rizik od kancera kože. Takođe je lako primetiti pege na nečijoj koži što lako otkriva prave godine neke osobe.“

Zato pre izlaska iz kuće nemojte zaboraviti da nanesete kremu sa zaštitnim faktorom na lice, vrat, dekolte i ruke!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.