Zašto su žene nakon četrdesete neusporedive jedinstveno genijalne

Novinar Andy Rooney je vodio dug i zanimljiv život. Osim profesionalnih izvještavanja, iznimno se zanimao za neka važna životna pitanja, primjerice; kako je to biti čovjek.

Zdrava i Sretna prenosi vam jedan od njegovih najboljih članaka. U njemu on savršeno objašnjava zašto sve više i više ljudi cijeni starije žene, te zašto su one jedinstveno divne i genijalne.

“KAKO SAM SAZRIJEVAO, SVE VIŠE SAM CIJENIO ŽENE IZNAD ČETRDESETE.”
Evo samo nekoliko od razloga zašto: Žena starija od 40, nikada vas neće probuditi i pitati: „O čemu razmišljaš?“ Ona ne mari o tome što u tom trenutku mislite. Ako žena preko četrdeset ne želi gledati nogometnu utakmicu, ona ne sjedi pokraj vas i grinta o tome. Ona radi nešto što ona želi raditi, a to je obično nešto zanimljivo. Žena preko četrdeset, poznaje sebe i sigurna je u to tko je, što je, što želi i od koga to želi. Malo je žena starijih od četrdeset koje zanima što drugi misle o njoj i njenom radu.

Žene iznad četrdesete su dostojanstvene. Rijetko će se izderati na vas u kazalištu ili u restoranu. Naravno, ako muškarac to zasluži, ona neće previše oklijevati da ga upuca, ako misli da se kasnije može izvući.

 

STARIJE ŽENE SU VELIKODUŠNE S POHVALAMA, ČESTO I KADA MUŠKARAC POHVALU I NE ZASLUŽUJE. ONE ZNAJU KAKO JE TO BITI NEDOVOLJNO CIJENJEN.
Žena iznad četrdeset samouvjereno vas upoznaje sa svojim prijateljicama. Mlađe žene često ignoriraju upoznati svog partnera čak i sa svojom najboljom prijateljicom, jer ona nema povjerenja u muškarce kada su druge žene u pitanju. Ženi iznad četrdeset nije uopće stalo ako se partneru sviđa njena prijateljica, jer ona zna da ju njena prijateljica neće iznevjeriti.

ŽENE S GODINAMA POSTAJU VIDOVITE. NE MORATE PRIZNAVATI SVOJE GRIJEHE ŽENI STARIJOJ OD 40, ONA IH UVIJEK ZNA.
Žena iznad četrdeset izgleda jako dobro s jarko crvenim ružem. Što nije pravilo za mlađe žene. Nakon što prebrodi na licu boru – dvije, žena nakon 40 je daleko senzualnija od neke mlađe žene.

Starije žene su izravne i poštene. One će direktno reći ako je muškarac kreten ili se tako ponaša. Ne morate se pitati na čemu ste s njom.

Da, slavimo žene iznad četrdesete zbog mnoštva razloga. Nažalost, to nije uzajamno. Za svaku zapanjujuću, pametnu, samopouzdanu, seksi ženu s četrdeset i kojom, tu je ćelav, trbušast muškarac u žutim hlačama, koji pravi budalu od sebe s nekom 22-godišnjom konobaricom.

Dame, jako mi je žao.

Za sve one muškarce koji kažu: “Zašto kupiti kravu kad možete dobiti mlijeko besplatno,” ovo je ispravak navoda – danas je 80% žena protiv braka. Zašto? Zato što žene shvate da nije vrijedno kupiti cijelog prasca zbog samo malo kobasice.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Skrivena vrata u enterijeru

Pročitaj →

Potpuno Iskreno sa Goranom karamelom

Pročitaj →

ZAMJENA ZA UGLJIKOHIDRATE

Pročitaj →

Piletina u paradajz sosu

Pročitaj →

KUPANJE MALE BEBE

Pročitaj →

Koliko samopouzdanja se krije u svakom od znakova Zodijaka?

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 20. JANUAR 2021

Pročitaj →

Žena u zagrljaju voljenog muškarca

Pročitaj →

U ovim godinama žene su najsrećnije

Pročitaj →

Ne ignorišite simptome povišenog holesterola

Pročitaj →

Ovaj Zarin kaput je neodoljiv, evo kako ga nositi s tenisicama

Pročitaj →

Saznajte da li ste mudar ili običan roditelj

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.