Zašto su serumi hit u svetu nege i lepote?

Serumi predstavljaju revolucionaran način nege i sada su uključeni u svaki korak beauty rutine. Saznajte zašto je to tako.

Navikli smo da imamo čitav niz različitih ripova krema za lice. Sve one su kreirane sa nekim posebnim ciljem i tretiraju kožu na specifičan način. U svojoj strukturi pored aktivnih sastojaka sadrže i niz sastojaka koji su neophodni kako bi imele svoju kremastu strukturu i ponekada osetljiva kože loše reaguje na njih

Serumi se razlikuju i po svojoj strukturi ali i potentnom delovanju.

Serumi koži na najefikasniji način obezbeđuju dragocene sastojke za njenu negu. Objašnjenje za tu činjenicu je veoma jednostavno – serumi sadrže veću koncentraciju aktivnih sastojaka od uobičajenih peparata za negu lica. I tu nije kraj lepim vestima!

Posebno raduje što neke serume čine molekuli koji su manji nego u drugim preparatima, samim tim oni prodiru dublje u kožu.

Sada kada znamo zašto je baš serum pametan izbor za lice, ostaje

samo jedno pitanje – Koji serum odabarati?

Kvalitetni preparati za profesionalnu negu su sada dostupni i nama – Skinology Profesional Face Care serumi predstavljaju revoluciju u svakodnevnoj nezi lica. Viskokvalitetni profesionalni preparati sa dragocenim efikasnim sastojcima, sada mogu postati vaš svakodnevni saveznik na putu ka rezultatima koje ste oduvek želeli.

Koji je idealan serum za vašu kožu?

Odgovor se krije u aktivnom sastojku! Kada izaberete pravi serum, bićete bliži efikasnoj nezi lica nego ikada pre. Bilo da želite da vratite sjaj umornoj koži ili da se rešite tragova starenja, serumi uz pomoć svojih aktivnih sastojaka imaju snagu da transformišu kožu.

Skinology Profesional Face Care linija seruma je kreirana da odgovori na različite potrebe kože uz posebno birane aktivne sastojke. Tri decenije iskustva u profesionalnoj kozmetologiji je dovelo do stvaranja formulacija koje efikasno rešavaju najčešće probleme kože lica.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.