ZAŠTO SU RURALNA KUPATILA TAKO COOL?

Ruralna kupatila su cool iz jednog prostog razloga – podsećaju na posetu spa centru.

Eto, rešili smo dilemu iz naslova i ujedno se prisetili stihova pesme “Last Christmas” s kraja 80-ih. U čuvenom spotu baš sve, od početka do kraja odiše rustičnom, ruralnom, ili naprosto rečeno divljom energijom koja obećava uživanje, relaksaciju i osmeh na licu.

Iako ni stihovi, a ni kadrovi pomenutog spota nisu ni na koji način povezani sa kupatilima, činjenica je da sam pogled na ovakav jedan trend govori o opuštenosti koju nudi boravak na selu.

Možda nam sam ulazak u ovaj prostor deluje nekako mračnije, posebno ukoliko su za zidove odabrane nešto hladnije boje, ali već sam pogled na raskošne lustere ili ugradne lampe rađa nam osećaj da se nalazimo u nekom parku.

Da, one se zaista trude da oponašaju svetlost uličnih bandera i kandelabara.

Čak i sam nameštaj kao da sugeriše da usporimo, zastanemo, pogledamo se u ogledalo oivičeno kamenom ili operemo ruke iznad lavaboa ugrađenog u fino izrezbaren drveni ormarić.

Dok šetamo po prostirci zemljanih tonova koja nas vodi do udobne kade refeljaste površine, primetićemo kako se na prozoru (po mogućstvu krovnom) već nahvatalo dovoljno snega.

Pomisao na sutrašnje skijanje stavlja nam osmeh na lice, pa bezbrižno ulazimo u unapred pripremljenu mirišljavu vodu.

Mi se ovde vraćamo u realnost a vas ostavljamo da pregledate našu malu galeriju i osmislite nastavak ove bajke koju priča enterijer ruralnog kupatila.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.