Zašto su bebe rođene u martu tako posebne

Sivi zimski dani približavaju se svom kraju, a u vazduhu sve više miriše proleće. Sjajno je postati majka u ovom mesecu, a i prilično sjajan mesec za bebe koje će se roditi. Evo što nam nauka govori o bebama rođenim u martu:

1. Brzo će napredovati u poslu
Bebe rođene u ovom mesecu imaju najveću verovatnoću napredovanja na poslu. Istraživanja pokazuju da je najviše direktora poduzeća rođeno u ovom mesecu.

Jedno istraživanje sprovedeno među 375 direktora otkrilo je da čak njih 12,5 posto rođendan slavi u martu.

2. Manja je verovatnoća da će biti kratkovidi

Studije sprovedena na 300.000 vojnika pokazala je da deca rođena leti imaju veći rizik da budu kratkovida nego deca koja nisu rođena u letnim mesecima. Prolećna deca imaju puno manju verovatnoću da će biti kratkovida.

3. Prirodno su optimistični
Studija iz 2014. pokazala je da su bebe rođene u martu (i njihovi vršnjaci iz aprila i maja) u osnovi rođeni optimisti. Imaju urođen pozitivan stav prema životu.

4. Imaju manji rizik od astme
Prašine i grinja u ovo doba godine ima u izobilju, što može biti neprijatno za alergičare, ali odlično za bebe rođene u ovom mesecu. Prema istraživanju iz 2015., deca rođena u martu imaju manje šanse za razvoj astme jer njihova izloženost prašini u prvim mesecima života jača imunološki sustav.

5. Verovatno će biti noćna ptica
Jedna studija o spavanju pokazala je da će deca rođena u proleće i leto verovatno biti noćne ptice u odraslom dobu, ali da neće želeti rano na spavanje ni kao bebe.

6. Optimistične Ribe ili strastveni Ovnovi
Ova dva astrološka znaka poznata su po svojoj odlučnosti, odnosno strasti. Bebe rođene između 1. i 20. marta su optimistične Ribe, dok su one rođene nakon 20. marta vatreni i strastveni Ovnovi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.