Zaštitna moć kristala

Kristali su od davnina poznati po svom blagotvornom delovanju. Oni štite osobu od negativnih energija i bolesti, balansiraju energetsko polje, kao i čakre.

Ovde je data opšta podela zaštitnih kristala.

Ahat – stabilizuje auru i odstranjuje negativnu energiju.

Ametist – štiti od trovanja i uroka.

Hrizopras – veruje se da štiti od uroka i donosi osećaj sigurnosti i poverenja.

Malahit – štiti od negativnih energija.

Ćilibar – moćan je iscelitelj i pročišćivač koji izvlači nezdravost iz tela. Može da pomogne pri savladavanju suicidnih i depresivnih sklonosti. Idealna je zaštita je od bolesti.

Crni oniks -daje podršku kod teškog mentalnog ili fizičkog stresa. Daje samokontrolu, podstiče krepkost, postojanost i izdržljivost.

Čaroit – pretvara negativnu energiju u pozitivnu, a nezdravost pretvara u zdravlje. Oslobađa od dubokih strahova. Prevazilazi nesanicu i pruža deci miran san.

Selenit – daje ozdravljenje, štiti nas od negativnih uticaja na mentalnom planu. Takođe, štiti od epilepsije.

Opsidijan pahuljica – Ovo je kamen čistote, koji daje ravnotežu telu, umu i duhu.Pomaže da prepoznamo pogrešno razmišljanje, podstiče smirenost i unutrašnji fokus.

Pirit – oslobađa od blokada i strahova, unosi snagu i postojanost.

Sardoniks – kamen snage i zaštite, podstiče ispravno ponašanje. Upija negativnost, pročišćava, stimuliše na pozitivne stvari.

Zeolit – apsorbuje otrove iz hrane i zemlje kao i našeg organizma. Prostor čisti od negativnih zračenja iz zemlje i svemira. Pomaže prevazilaženje zavisnosti od štetnih materija – alkohola, duvana i droge.

Tigrovo oko – deluje antidepresivno, pojačava životnu energiju i volju. Dobro utiče na nervni sistem, smiruje psiho-mentalni nivo, misli i osećanja.

Tirkiz – poznat je kao kamena sreće. Ovo je kamen koji štiti i koristi se kao talisman. Kao kamen ravnoteže psihi daje snagu i sigurnost. Veruje se da obuzdava osobu od svađe.

Peridot – je kamen koji štiti auru. Oslobađa od spoljnih uticaja i pomaže u pronalaženju svojih viših energija. Otklanja depresiju i podstiče dobre misli. On je snažan pročišćivač, čisti otrove na svim nivoima, kao i um.

Hematit – oslobađa prostor i drugo kamenje od magnetskih blokada i loših uticaja. Podstiče hrabrost i štiti od opasnosti, posebno u ratu.

Lepidolit – čisti elektromagnetno zagađenje. Koristan je za smanjenje stresa i depresije. Oslobađa od tuđih uticaja i donosi duboko emotivno isceljenje.

Sugilit – dovodi u sklad sve čakre. Izvlači negativu energiju i pruža podršku, usmeravajući lekovitu energiju u telo, um i duh. Ublažava žalost, tugu, strah i stimuliše pozitivne misli i može da ublaži očaj.

Koral – štiti od infekcija, oboljenja krvi i crne magije.

Dijamant – smatra se najmoćnijom amajlijom. Simbol je sreće. Veruje se da otklanja svaki negativan uticaj ako se nosi na levoj strani tela, do kože.

Koral – koristi se kao odbrana od uroka. Odlična je amajlija i za decu.

Topaz – ovaj podstiče sreću u ljubavi i odlična je amajlija protiv uroka.

Crni turmalin – štiti od zračenja mobilnih telefona, radijacije, natčulnih napada, vračanja, uroka i negativnih energija svih vrsta.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.