Za ten čist kao suza Kisela voda

Možda vam njega, odnosno umivanje kiselom vodom, mislimo na običnu flaširanu mineralnu vodu koja se kupuje u prodavnici, djeluje pomalo rasipnički, ali vjerujte, benefiti su brojni.

Ovaj tretman stigao nam je iz Japana i Koreje i ustvari je vrlo logičan. Kisela voda je iste ph vrijednosti kao naša koža odnosno 5,5 dok je voda iz česme ima vrijednost 7. Da vas podsjetimo, neutralan rastvor ima ph vrijednost 7 dok su oni manje vrijednosti kiseli a veće bazni.

Kisela voda rastvara nečistoće, sebum u porama i dubinski čisti kožu

Sve što pojačava cirkulaciju a kisela voda upravo to čini pomaže da se ćelije bolje i više nahrane hranljivim sastojcima i kiseonikom što je put do blistave i zdrave kože. Ovako se i lakše rastvaraju nečistoće i sebum u porama pa ćete dubinski očistiti kožu. Kisela voda već na sobnoj temperaturi ima karakteristike koje obična voda dobija tek kad se ugrije.

Ako se još uvijek dvoumite isprobajte bar jednom. Oduševićete se. I što je najvažnije nikako nemojte ovu rutinu da uvedete kao redovnu, da vam se koža lica ne bi odvikla od obične vode. Jedanput do dva puta nedjeljno je sasvim dovoljno.

I na kraju evo i procedure. Lice nakvasite kiselom vodom, očistite sredstvom za čišćenje i isperete ga kiselom vodom. Višak vode utapkajte peškirom i nanesite hidrantnu kremu koju inače koristite.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.