ZA NJIH NE POSTOJI VAŽNIJA STVAR: Ovim horoskopskim znacima je SEKS NA PAMETI 24 SATA!

One žive da bi se seksale i za njih ne postoji bitnija stvar od zadovoljenja sopstvenih telesnih potreba.

OVAN

“Dama” bez blama. Kad se naloži, samo ti se prikrade i još nisi svestan njenog prisustva a ono hop, njena ruka je već u tvojim pantalonama. Ona nema problem da ti kaže šta želi, odnosno bez ijedne reči će ti vrlo jasno staviti do znanja koji deo tebe joj je neophodan odmah. Nema veze ako su oko vas ljudi, ako situacija nije najprikladnija, ima da kidiše na tebe čak i kad ste na groblju jer ne može da suzbije svoje erotske impulse. Nju predigra ne zanima, ona je odmah za konkretnu akciju, što grublje i brže to bolje, a nema ništa protiv ni da je istovremeno zadovoljava nekoliko muškaraca, sve da su i braća rođena. Spreda, otpozadi, postrance, oral, anal – ma kod nje sve može, ona ne bira ni partnere, ni mesto ni vreme. Ako, daleko bilo, mora da apstinira makar 48 sati ona je kao leš koji hoda, mrtva iznutra. Nekad joj je bitniji kvantitet od kvaliteta, jer ona bi stalno htela samo još, još i još.

BLIZANCI

Ona već svojim stilom oblačenja poziva na seks, njiše kukovima dok hoda ne bi li je što više napaljenih mužjaka usnimilo, a kad vidi da je primećena kreće da ispaljuje arsenal dvosmislica sa seksualnom konotacijom uz neizbežni kikot. Odvukla bi ta i dečka svoje ćerke i najboljeg druga svog sina na parking samo da im pokaže u kolima kako teta zna znanje, zato se ne čudi što se bezobrazno nabacuje tvom momku ili mužu pored tebe žive. Voli da se kreće u raznolikim društvima i lako uspostavlja komunikaciju jer tako ima što veću mogućnost za izbor žrtve, a ako se ne nađe valjan muški primerak i žena će joj i te kako poslužiti svrsi. Nenadmašna je u trojkama, nije joj problem da li je treći muško ili žensko, a ono što je najviše potajno pali jeste svingeraj, ali nema svakodnevno prilike da uživa u toj vrsti zabave za svoja napaljena čula.

ŠKORPIJA

Svesna je šta sve zna i ume i uopšte se ne libi da to i pokaže. Njoj je seks kao lov, prvo vreba žrtvu pa je zaskoči i na kraju… Prvo se pravi da je nezainteresovana a dok trepneš okom već te je dovukla u svoju jazbinu. Još uvek si pod stresom što ti je raskomadala odeću a već ti je nabila kuglu u usta. Ostaviće te na kratko u tom izdanju samo da bi se kostimirala u dominu i onda će te uz pomoć brojnih pomagala iz njene bogate kolekcije naterati da joj budeš rob. Kad posle 5. puta izjaviš da zaista ne možeš više, s gađenjem na licu će te pitati hoćeš li da pozoveš ortaka ili brata da te odmeni. Ovaj scenario je za slučaj da je uspela da se strpi da te dovede svojoj kući. Češće ne može da se uzdrži pa su joj omiljena mesta za seks haustori i podzemni prolazi. Što veća šansa da je neko vidi, to bolje jer prosto uživa u tome a i smatra da svaki voajer ima šta da vidi i da nauči.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

PROVOKACIJE I NISKI UDARCI: Ako ikad uvredite ove horoskopske znake, očekujte SVE NAJGORE

Pročitaj →

HOROSKOP OTKRIVA: Šta je Bog rekao svakom znaku kad ga je stvorio

Pročitaj →

BEZ UVIJANJA: Ovo su najperverznije želje horoskopskih znakova

Pročitaj →

LJUBAVNI HOROSKOP od 27.9 do 4.10.2020

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. SEPTEMBAR 2020

Pročitaj →

Nisam tu da žalim za nečim ili nekim

Pročitaj →

Razlike između mudrih i razumnih žena: Kad muž napravi grešku

Pročitaj →

Depresija ili stres: Kako ih razlikovati?

Pročitaj →

Mlada modna kreatorka fascinirala svet svojim haljinama

Pročitaj →

Kako stvorti prostor po meri dece u dvorištu?

Pročitaj →

Kako pronaći odgovarajući puder za svetao ten?

Pročitaj →

Kaputi i mantili u pastelnim bojama apsolutni hit ove jeseni

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.