Za moju najbolju prijateljicu

Hvala ti što si tu kad nitko drugi nije. Hvala ti što si ostala uz mene do kasno u noć i slušala sve moje boli i patnje i osjećala ih kao svoje. Hvala ti što se nikada ne žališ, nikada ne oklijevaš, nikada se ne odupireš da me podržiš onda kada mi je potrebno. Ponekad mi se čini da u sebi imaš instinkt koji te tjera da mi pomogneš čak kada ni sama ne znam da mi je pomoć potrebna.

Hvala ti što se na mene ne ljutiš kada s tobom postupam onako kako ne zaslužuješ. Ponekad se na tebi istresem, ponekad sam ljuta, ali ti uvijek nađeš pravu riječ i tada znam da je naše prijateljstvo poput stijene. Nikada te ne bi trebala uzeti zdravo za gotovo. Nikada naše prijateljstvo ne bi smjela uzimati zdravo za gotovo.

Hvala ti što se smiješ sa mnom. Čak i na dane u kojima sam na pragu odustajanja, sprmana baciti ručnik, tvoj bezgraničan humor nekako uvijek nađe put da se dignem. Tvoj smijeh me uvijek podigne, on zaustavi svaku moju suzu, on zatvori svaku pukotinu u mom pohabanom srcu. Hvala ti na našim internim šalama, tvojim smješnim zadirkivanjima. Uvijek me uspiješ nasmijati, posebno ti hvala na tome onda kada se nemam čemu smijati.

Hvala ti što vjeruješ u mene – onda kada ja ne vjerujem u samu sebe. Hvala ti što mi kažeš da mogu sve, čak i kada sama sebe uvjeravam da ne mogu. Hvala ti što od mene očekuješ velike stvari, ponekad očekuješ da učinim toliko velike stvari za koje ni sama nisam svjesna da ih mogu učiniti.

Hvala ti što si stvarna za mene.

Što mi ne dozvoljavaš da se obeshrabrim, što me ohrabruješ i pokazuješ mi što trebam mijenjati u životu. Ti si uvijek tu da me saslušaš i naravno uvijek me navedeš na put kojim trebam koračati u budućnost. Ti si ta koja me natjera da riješim svoje problem, a ne da sjedim i kukam nad njima. Hvala ti, hvala za to.

Hvala ti za male stvari.

Hvala ti što me uvijek pokupiš kada moj stari autić stane. Hvala ti što mi uvijek doneseš ručak kada ostanem dugo na poslu. Hvala ti što mi za rođendane napišeš lijepu čestitku. Hvala ti što me uvijek prisjetiš na moje vrijednosti u malim svakodnevnim trenutcima.

Hvala ti što nadodaš boje u moj ponekad sivi život. Hvala što daješ nadu u moje beznađe, donosiš život u moju beživotnost i radost u moju tugu.
Hvala ti što si mi prijateljica. Ti mi značiš sve.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

S NJIMA NEMA ŠALE: Ovaj horoskopski znak važi za NAJVEĆE ZLOPAMTILO i ne treba mu se zamerati

Pročitaj →

NAJUPORNIJI ZNAK HOROSKOPA: On uvek tera po svome i baš ga briga za sve ostale!

Pročitaj →

TO JE JAČE OD NJIH: Strelčevi imaju jednu osobinu koja će vas ZAPREPASTITI

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 3. DECEMBAR 2020

Pročitaj →

Slavne žene koje su prvo dijete rodile nakon četrdesete

Pročitaj →

Susret dvije bake nakon 73 godine

Pročitaj →

jedan ukus u ustima može biti znak zaraze koronom

Pročitaj →

žene će kupovati torbice

Pročitaj →

5 STVARI KOJE MORATE RADITI KAKO BI VAŠE DIJETE RAZVILO LIDERSKI MENTALITET

Pročitaj →

Kako izbeći ispucali efekat pudera na koži?

Pročitaj →

Udobna i stilska kućna zimska garderoba

Pročitaj →

Budući lijek protiv raka

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.