Za kraj februara: Šta nam donosi mlad Mesec u Ribama?

Ovaj period počinje 23. februara a pokrenuće sve horoskopske znake…

Mlad Mesec, bez obzira šta ste u horoskopu i kakav vam je raspored u natalnoj karti, pokreće nove momente u našem životu. Mlad Mesec u Ribama kod svakog horoskopskog znaka pokrenuće nove maštarije. Trenutak je za nove snove i želje. Ukoliko verujete u čuda vreme je da kreirate baš onu priču koju želite da živite. Nije potrebno želeti megalomanske želje, fokus treba staviti na osećanja, na ono kako želimo da se osećamo. Zaboravimo da u svakom cilju kojem težimo, razmislimo koja je emocija kojoj težimo. Razmislite kada kupite nešto sebi, sreća traje kratko. U vašem srcu su svi odgovori.

Ukoliko želite da saznate šta nas to zanimljivo očekuje na zvezdanom nebu u nedelju 23. februara pročitajte tekst u nastavku. Između zbunjenosti i kreativnosti tanka je dlaka, zato saznajte kako da razumete upletenost misli i kako da probudite kreativnost kod sebe.

Kraj februara i početak marta su uvek zaduženi za znak Riba. Tada Sunce prelazi u ovaj znak. U nedelju pored Sunca i Meseca u znaku Riba nalaze se Merkur i Neptun. Misli, razgovori i osećanja su u znaku gde je mnoštvo želja, mašte, snova i zbunjenosti. Može se lako desiti da se nađemo u začaranom krugu naših misli. Trenutno smo posvećeni potrebama duše. Treba izbegavati šablone i pokušati da shvatimo zašto nam se to dešava. Spoznati sebe je ključ.

Ribe su zadužene za nesvesno, tako da sada kroz snove možete upoznati sebe. Možete zapisivati sve što sanjate, pišite o svemu što mislite i analizirajte ono što zapišete. Upoznajte sebe na drugačiji način. Iznenadićete se ukoliko uključite svesnost u ovaj proces. Trenutno jeste izazov biti prisutan jer um luta toliko daleko, da ne primetimo kada smo utonuli u more spoznaja. Pokrenuti proces može biti bolan, jer susret sa sobom nije jednostavan. Često od sebe bežimo i ne možemo prihvatiti svoju istinu. Zato bez osuđivanja, ali i preteranih očekivanja. Nežno prema sebi i bilo kojoj spoznaji koja se javi u ovom trenutku.

Kada smo razjasnili trenutak zbunjenosti, maštovitosti onda je lakše prihvatiti da upravo iz svih ovih momenata se rađa kreativnost. Onda kada se kod nas desi osećanje razočarenja tada možemo pokrenuti čarobne i kreativne momente u životu. Pratite o čemu maštate, šta želite jer sada je moguće pokrenuti energiju koja će uticati na stizanje do cilja.

Jupiter koji se nalazi u Jarcu, vlada Mladim Mesecom u Ribama. Prva stvar koja nam je potrebna jeste određen plan ostvarenja svega što smo zamislili. Nije dovoljno da samo izgovorimo, kažemo ili napišemo šta želimo. Ovog puta neophodno je da smislimo konkretne korake koji ostvaruju plan. Nije ovo uopšte loše jer od brdo misli i zbunjenosti lako ćemo napraviti strukturu i selekciju šta nam je važno, a šta nam ne treba.

Ne može niko umesto vas da pokrene proces, niko osim vas ne može da razume šta se to u vama budi. Rešenje ne stiže ukoliko samo ležimo i čekamo. U ovom trenutku znak Riba je povezan sa Jarcem što objašnjava da bez rada nema ni rezultata. Formirajte male korake, koji za vas u ovom trenutku nisu opterećujući.

Zvezdano nebo podržava svakog od nas, bez obzira šta smo u horoskopu, da sada ispričamo novu priču i da stavimo tačku na stare šablone. Na vama je samo da prepoznate kojim putem želi vaša duša da ide.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.