ZA 50.000 EVRA: Sramno – evo kako je Zola pristao na abortus! ONA mu ponudlia pare

Potpuna zbrka…

Marija Kulić danima unazad pokušava da ubedi svoju ćerku Miljanu Kulić da ode na kiretažu. Iako je Miljana u prvi mah pristala na to, ona je promenila svoju odluku jer njen dečko Lazar Čolić Zola nije bio saglasan sa time, pa joj je čak rekao i da njihov odnos neće biti isti.

Marija je našla pravi način kako bi ubedila Zolu da odustane od nagovaranja da Miljana održi trudnoću, te mu je ponudila novac. Onaj koji će dobiti od honorara koji je poklonio ugovorom za dete – 50.000 evra. Dakle, ugovor mu je ukupno bio na oko 60.000 evra jer je cifra od 50.00 bila 85 odsto.

– Miljana će da se vrati u normalu, samo da je ne podsećaš na ovo ako to sutra uradi. I eto ti još 50.000 evra. Samo ne sme da potone. Nemoj da se brineš, donećeš pravu odluku. Ostajete zajedno, ne daj Bože nešto da bude ja tebi pare vraćam. O tome nemoj da razmišljaš – pričala je Marija.

– Mozak mi je kaša – rekao je Zola.

– Molim te da me poslušaš, neće da vam pobegne to, a svakako ćete da zaradite pare. Da ti kažem nešto ti moraš da otvaraš oči sa kim praviš decu i sa kim ćeš da praviš porodicu. Da vidite kako ćete funkcionisati napolju. Ako ne daj bože nešto bude s vama, ja tebi pare vraćam i to je to – nastavila je Kulićeva sa pregovorima.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.