VRATITE VAŠ ŽIVOT U RAVNOTEŽU Oktobar je idealan za pročišćavanje i obnovu energije, uz pomoć par saveta sve će biti ponovo u svom skladu!

Feng Shui, drevna kineska veština, stara nekoliko stotina godina povezana je sa mudrim znanjima i pravilnom “raspodelom” energije u određenom prostoru.

Poznavajući ravnotežu između Yin i Yang-a možemo u području stanovanja eliminisati ono što nam stvara prepreke i podstaknuti nove mogućnosti.

Ono što treba uzeti u obzir pri primeni Feng Shui smernica su red i čistoća u životnom i radnom prostoru. Ravnoteža između Yin i Yang-a, pravilan raspored osnovnih pet elemenata -vatra, zemlja, metal, voda i drvo, uopšteno se smatraju najvažnijim principima kroz koje se aktivira ravnoteža i dolazi do poboljšanja života.

Ova drevna kineska mudrost predočava da nametanje suvišnih boja ili elemenata u životnom prostoru može doprineti neravnoteži i osećaju neugodnosti.

Prema Feng Shui-u mesec oktobar treba iskoristiti za stabilizaciju energije, očišćenje doma i podsticaj onih segmenata života u kojima težimo promeni.

Feng Shui nas savetuje da u oktobru očistimo nakupljenu energiju iz svog doma, kako bi došli do veće stabilnosti. Ujedno se preporučuje korišćenje rituala za obilja i ispunjenje želja.

Ovo je mesec kada se proslavlja dolazak jeseni na severnoj hemisferi Zemlje, a na južnoj dolazak proleća. Feng Shui predlaže da u domu budu zastupljene toplije boje kao što su žuta, oker, bež i narančasta. Korišćenje rituala sa svećama mogu pomoći da se tokom ovog meseca uravnoteži energija. Feng Shui takođe preporučuje ritual sa lovorom koji će privući pozitivne promene i doprineti ostvarenju želja.

Oktobar je idealan za pročišćavanje i obnovu energije. Prema Feng Shui-u preporučuje se detaljno očišćenje doma, otklanjanje nekorišćenih stvari i svih onih predmeta koji imaju agresivnu tematiku. Obnovite svoj prostor sa ukrasima žute boje koji će poboljšati atmosferu u domu. Takođe, mogu se uneti izmene kroz boje pokrivača, zavesa, ukrasnih jastučića. U prostoru od ulaznih vrata treba se osloboditi svih onih prepreka koje onemogućavaju i sprečavaju da energija teče slobodno.

Mnogi praktičari Feng Shui-a smatraju sa je jedan od idealnih načina za postizanje ravnoteže u životnom prostoru pravila raspodela elemenata. Takođe, ne treba zaboraviti da je kuhinja jedno od najvažnijih mesta za sklad, sreću i zdravlje svih ukućana. U ovom delu boje moraju biti svetle kako bi se zadržao vizuelni osećaj topline i ugodnosti.

Ukoliko želite da povećate svoju energiju Feng Shui predlaže pravljenje jednostavnog rituala koji će ujedno doprineti unapređenju. Za ovaj ritual potreban je suvi list lovora na kome treba ispisati ono što želimo da privučemo. To može biti želja za ostvarenje većih prihoda, pronalaženje novog životnog smera, ljubavi, poboljšanje vitalnosti i slično. Zatim ovaj list lovora staviti u novčanik, tašnu ili držati na nekom određenom mestu u stanu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.