VRAĆA SE NA OTVARANJE „ZADRUGE 3“! Vesna Rivas progovorila o ponovnom učešću u rijalitiju!

Sada je sve jasno!

Apsolutna rekorderka u Srbiji po broju dana provedenih u rijaliti programima je Vesna Rivas ili kako je još zovu mama igre.

Ova pevačica, voditeljka i atrolog trenutno uživa na odmoru u Turskoj. Nametnulo se pitanje, dok se odmara u Maloj Aziji, da li možda tamo puni baterije za još jedan rijaliti. Evo da li ponovo možemo da je očekujemo u „Parovima“.

– Vama mogu iskreno da kažem – ne ulazim! Ne planiram jer stvarno imam jako puno i posla i putovanja u planu i nema mesta za rijaliti. Sad sam evo u Turskoj, u Alanji na letovnaju. U toku noći krećem na put, letim za Izreale u Tel Aviv, a želim da vidim i Jerusalim i Vitlejem i ko zna gde ću još sve šetati, kroz moje hodočašće. 6. septembra u toku dana sam u Beogradu i onda za dan letim u Podgoricu. Treba da radim, očekuju me moje konsultacije – rekla je Vesna Rivas.

Interesantno je da se Vesna u Srbiju vraća 6. septembra za kada je zakazan početak treće sezone „Zadruge“. Na pitanje da li se možda sprema za ulazak na imanje u Šimanovce, a ona je kratko odgovorila da se sa „Pinkom“ nije dogovarala u vezi sa tim.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.